Chronische rugpijn

  • #1

    Hallo allemaal.Ik ben even ten einde raad vandaar dit berichtje.Ik heb nu al ruim 7 jaar last van rugpijn in de onderrug. De pijn is er altijd en op sommige dagen (veel) meer dan normaal. De pijn zit de ene keer in mijn bekken en de andere keer weer heel mijn onderrug. Sinds 2 jaar is de pijn heftiger geworden waardoor ik niet lang kan zitten, staan en liggen.Verder schiet de pijn de laatste tijd in mijn benen tot en met mijn knie. Ik heb onlangs een MRI scan gedaan en een foto. Verder heb ik ook een tensapparaat geprobeerd maar dat heeft niet geholpen. Fysiotherapie en andere soorten therapieën heb ik al zovaak gedaan zonder resultaat? Misschien dat iemand een tip heeft wat ik nu kan proberen? De dokter helpt niet zoals het zou moeten.

    Reageer
    #2

    Vergeten te vermelden:  op de foto en MRI scan was niks te zien behalve lichte slijtage van mijn wervelkolom. Volgens de arts is dat niet het probleem.

    Reageer
    #3

    Vraag aan je huisarts een verwijzing voor de pijnpoli. Als er voor de rest geen aanwijsbare oorzaken te vinden zijn, is dat een goede optie.

    Reageer
    #4

    Hoi, ik heb al 30 jaar last. Heb in mijn beleving alles geprobeerd. Je zou naar pine and joint centre kunnen gaan of het rughuis. Moet je maar eens op googlen.

    Zelf zit ik nu 50% in de ziektewet, dat helpt mij wel wat, maar ja, dat houdt ook weer een keer op...

    Ik ben het zat om mijn rug de regie te laten hebben over mijn leven. Mijn rug bepaalt alles. Avondje de kroeg in....nou laat ik het maar niet doen, morgen weer werken. Auto ff uitzuigen...niet handig, als het erger wordt.... Zo gaat het met iedere gedachte.

    Herkent iemand dit misschien?

     

    Reageer
Reageer op: Chronische rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief