longpijn

  • #1

    Hallo allemaal

    Ik heet Erik en ik had even een vraag over mijn longen

    Met oudejaarsavond had ik een gezellig feest bij mijn broer en nog wat andere mensen, ik heb toen zo hard gelachen dat op dat moment mijn keel en mijn longen ontzettend veel pijn deden, ik had last van de slappe lach.

    Maar tot nu toe heb ik dagelijks als ik lach hoest in een bepaalde houding zit, mijn hartslag hoog is een stekende pijn in mijn longen,Maar als ik rustig ben en niets onderneem heb ik geen last van pijn in de longen, daar kreeg ik pas last van na dat ik 1 januari zo hard gelachen heb.

    Weten jullie ook wat het is, moet ik hier voor naar dochter toe of geneest het automatisch wel weer, alvast bedankt voor het beantwoorden van de vraag.

    Reageer
    #2

    Het is moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het is mogelijk een verrekte ademhalingspier. Ga even naar de huisdarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: longpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief