Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

uitstraling

  uitstraling

yolande #1 30 jan 2008 13:14

hallo ik ben yolande en ben over 10jaar geopereerd geweest op 3plaatsen in rug.. dit is 10 jaar trug L4-L5 metaal artefacten geplaats daar ik een henia had. Dit is ook gebeurd op L5-S1. derde plaats dus L3-L4 konnen ze niks doen daar zoui ik geen last meer krijgen.Nu heb ik toch al zeker een maand of zes last van euh ni echte rugpijn maar wel een uitstraling in achterbil en opzij die zo naar beneden trekt tot onder voet. Ik voel ook branding soms is de pijn zo erg dat ik mijn been moet slepen. Ik heb het meeste pijn als ik opsta als ik lang wandelen als ik blijf staan bv aan kassa van winkel en kan ook ni meer stofzuigen en dweilen of met veel moiete. Heb net resultaat van ct scanner het zou door artrose komen. mijn boten zijn ook al aangetast. Heb overal achter symtome zitten zoeken van artrose in rug maar vind niks van uitstraling in been; Ik heb artrose sinds ik 20 was ben nu 49. In rug,knieen,nek en schouder. Zou toch graag iets willen weten van anderen of die pijn wel van artrose is. Hier resultaat van ct scanner belangrijkste punt. niveau L3_L4 doorgankelijke neuroforamina, die licht vernauwd zijn door facetartrose.
niveau L_S vernauwde neuroforamina links meer dan rechts geen radiculair probleem
De botopnames tonen nogal uitgesproken artosetekens van de zygapofyseale gwrichten. Wie kan mij helpen ? Dank u groetjes yolande

Anoniem #2 30 jan 2008 18:32

zou normaal zeggen : ga naar de Chiropractor, maar je hebt wel een groot probleem, de Chiropractor had waarschijnlijk in een eerder stadium meer kunnen doen.
Het kan wel, je zou het probleem kunnen bespreken met hem, maar misschien is een Osteophaat hier beter voor een zachtere manier van manupileren.
Acupuntuur kan ook goed. Sterkte en beterschap Brenda

Anoniem #3 18 mei 2010 22:21

Anoniem #4 23 feb 2011 18:52


  • Afwezig

uitstraling

Moderators: Tandor
Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m) Klik hier voor informatie en beschikbaarheid

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA