Vieze geur

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een probleem. Ik heb veilige seks gehad met een vrouw, waarna ik schilfers op m'n eikel kreeg, rode vlekken op eikel en een stinkende geur. 2x op chlamydia en gonorroe getest allebei negatief. Ook na 6 en 12 weken op hiv/syfilis getest ook negatief. 3 verschillende zalfjes meegekregen voor schimmelinfectie (test voor schimmelinfectie was ook negatief). Zalfjes helpen wel tijdens het smeren, maar kwam steeds weer terug. Het was een paar weken weg. Toen onveilig gepijpt door 2 vrouwen (voor de rest niks). Weer getest op chlamydia en gonorroe bij de huisarts en 1x zelf via soapoli online chlamydia, gonorroe, syfilis en hiv test gedaan (wel opgestuurd naar hun en bij hun in een gecertificeerd lab getest. Bij huisarts ook weer getest op schimmelinfectie alles was negatief. Heb zalfje meegekregen (micazonol oid) en 3 weken gesmeerd. Leek weg, maar inmiddels weer problemen.
    Ik heb het gevoel dat m'n eikel sneller rode vlekken krijgt dan vroeger.
    En grootste probleem is de vieze geur. Als ik Savonds douche, dan is tegen de volgende middag al een hele erge stinkende lucht te ruiken als ik m'n voorhuid naar achter doe.
    Tijdens plassen heb ik m'n voorhuid naar achter en droog m'n eikel altijd af. Ik douche 1x per dag waar ik m'n eikel goed was zonder zeep.

    Enig idee wat dit nog meer zou kunnen zijn? Ik vreet mezelf helemaal op!

    Reageer
    #2

    Vergeten te melden: ook heb ik een vochtige eikel. Komt geen vocht uit de plasbuis maar gewoon op de eikel.
    Ook kan ik slecht uitplassen, maar dat had ik al een paar jaar voordat deze problemen speelde.

    Reageer
    #3

    Het kan toch een infectie zijn. Ga naarmde huisarts en vraag een verwijzing voor de uroloog voor verder onderzoek.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je antwoord.
    Aan wat voor infectie kan je dan denken?
    Zouden de soas chlamydia en gonorroe zijn uitgesloten door de negatieve testen?

    Reageer
    #5

    Een soa is niet erg waarschijnlijk met de negatieve testen.
    Een schimmelinfectie kan soms heel erg hardnekkig zijn en is er een andere behandeling nodig.
    Een bacteriele infectie zou kunnen.

    Reageer
    #6

    Wat voor soort bacteriële infecties zijn er dan die niet in de categorie soas vallen? Of zijn er nog andere soas behalve die bovengenoemde die je kan krijgen?

    Ik heb trouwens ook gelei-achtige klontjes/sliertjes in m'n sperma zitten. En boven m'n rechterbal is het soms opgezet en pijnlijk. En dus erg moeilijk kunnen uitplassen en kleine beetjes.

    Kun je met deze informatie nog wat meer?

    Reageer
    #7

    Er kunnen veel bacteriële infecties zijn die niet onder soa's vallen.
    Je klachten passen niet echt bij een soa

    Reageer
    #8

    Ik ben naar de huisarts geweest en doorverwezen naar de uroloog.
    Bij de huisarts moest ik ook weer urine inleveren. Ze hebben er een stickje ingedaan en het was helemaal schoon (uitslag kwam al na 30 minuten). De huisarts zei dat dit ook een teken is dat het geen chlamydia/gonorroe kan zijn, aangezien ze dan wel "iets" hadden gezien in de urine. Tandor weet u toevallig of dit klopt?

    In de verwijsbrief naar de uroloog staat: toch urethritis? Wat betekent dat? Urethritis kan alleen worden veroorzaakt door soas?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat betekend dat je huisarts aan de uroloog vraagt om te onderzoeken of er niet toch een urineweginfectie aanwezig is. De urine onderzoeken bij de huisarts controleren niet op alle mogeljjke bacteriën die een infectie kunnen veroorzaken.
    Met soa's heeft dat in principe niets te maken. Je zou een bijbal ontsteking kunnen hebben.

    Reageer
Reageer op: Vieze geur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief