Bultjes

  • #1

    Ongeveer een week geleden constateerde ik tijdens het scheren van mijn intieme delen dat er 2 bultjes op mijn penis zaten die erg veel weg hadden van puistjes. Ik had al eerder een puistje in dat gebied gehad en deze was toen ook vrij snel weer weg (dit is enkele jaren geleden).

    Nu lijkt het deze keer met de dag veel erger te worden (zie foto's)
    Als ik smorgens wakker word is het daar heel vochtig door al het wondvocht/pus wat er uitkomt. Overdag komt dit ook regelmatig voor. De huid is nu zeer gevoelig en dat merk ik met bewegen het meeste.

    Ik heb een vaste partner voor 3jaar en heb alleen met haar geslachtsgemeenschap.

    Kan iemand mij hiermee helpen?
    Net terug van vakantie en huisarts bezoek zal aankomende week een afspraak gemaakt worden

    Reageer
    #2

    Het kan een infectie door het scheren zijn maar zoals het uitziet acht ik een herpes infectie niet uitgesloten. Goed om in ieder geval z.s.m. naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Zou het ook syfilis kunnen zijn? Ik las namelijk dat spierpijn, hoofdpijn en buikgriep ook bijkomende symptomen kunnen zijn en daar heb ik ook last van.

    Reageer
    #4

    Wat ik ook nog vergeten was te vragen.
    Als het inderdaad een soa is, kan ik deze dan in een eerdere relatie hebben opgelopen en dat de ziekte dan tot nu gesluimerd heeft?

    Reageer
    #5

    Het lijkt zeker niet op syfilis.

    Als het een soa is, zou het een recente soa moeten zijn.

    Reageer
Reageer op: Bultjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief