ben ik besneden of niet ?

  • #1

    hallo,

    Toen ik vroeger jong was kwam mijn voorhuid altijd over mijn eikel heen.

    Naar mate ik ouder werd is mijn penis natuurlijk gegroeid maar mijn huid is niet meegegaan lijkt wel.

    in slappe toestand hangt mijn voorhuid tot op de helft van mij eikel. en in stijve toestand is mijn voorhuid automatisch achter mijn eikel rand getrokken.

    Ik kan me niet herinneren dat ik ooit besneden zou moeten zijn op wat voor leeftijd dan ook. Want vroeger was ik er altijd bewust van dat mijn voorhuid over mijn eikel kwam.

    Hebben meerdere mensen dit ? dat het lijkt of je eventueel besneden zou kunnen zijn maar dit dus niet zo is ?

    Ik weet niet of elke man zijn voorhuid helemaal tot over zijn eikel hoort te komen of dat er ook mannen zijn waar dit standaard maar tot de helft is oid ??

    Graag zou ik hier meer te weten over willen komen omdat ik het me eigen vaak afvraag als ik onder de douche sta.

    Mijn vriendin zegt ook dat het lijkt alsof ik besneden zou kunnen zijn. Maar als ik op google foto's zoek dan lijkt het niet op besneden omdat ik nog gewoon wat voorhuid heb en niet alles achter de eikel rand ligt maar ook niet zoals je op het plaatje ziet dat de voorhuid helemaal over de eikel heen komt.

    Reageer
    #2

    Er zijn wel meer mannen bij wie de voorhuid niet gelijk met de penis is meegegroeid. In principe zou je zelf of je ouders moeten weten of je ooit besneden bent

    Reageer
Reageer op: ben ik besneden of niet ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief