Bult (met korst)

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds afgelopen vrijdag/zaterdag een bult op de (vanaf mijn perspectief) onderkant van mijn penis. Het begon klein maar is nu toch al wel 4-5 cm groot. Daarnaast zit er nu ook een korst op van 1-1,5 cm (in lengte op het oppervlak uiteraard, niet in diepte). Deze korst is door wrijving bij m'n onderbroek losgekomen, maar is er nog niet 'vanaf gevallen'. Zowel voor als na het loskomen van de korst doet het pijn als er iets tegen de korst aankomt, de rest van de bult doet geen pijn.

    Ik heb al in overige berichten op het forum gekeken, maar kwam niets tegen wat naar mijn idee op mijn 'geval' lijkt.

    Mocht er een foto nodig zijn dan kan ik deze later nog toevoegen. Een SOA zal het trouwens niet zijn, aangezien ik nog maagd ben. Ik ben 16 jaar.

    Ik vroeg me af wat jullie denken? Is het iets onschuldigs en is het binnenkort weer over? Of is het misschien beter om een bezoek aan de dokter te brengen? Ik hoor het graag, alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Het kan een ontstoken talgklier zijn of een ontstoken haarzakje...

    Ik zou je aanraden om even naar de huisarts te gaan. Die kan er dan meteen een zalf voor voorschrijven

    Reageer
Reageer op: Bult (met korst)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief