Moeilijk een erectie krijgen

  • #1

    Hallo
    Ik ben een 16 jarige tiener. Ik masturbeer al 2 jaar lang. Vroeger kon ik zonder enig tegenzin heel gemakkelijk een stijve krijgen. Nu gaat dat veel moeilijker. Het is moeilijk om een stijve penis te krijgen, ik ben veel minder opgewonden (bijna tot niet) ik denk dat ik geen sexuele verlanges meer heb. (Ik weet het niet zeker) ik ben bang dat ik een Bloed vezzel blockage heb. Want het krijgen van een stijve kost me heel veel moeite. Ik merk ook dat ik veel en veel sneller klaarkom. Ik denk dat het komt doordat ik jaren lang masturbeer en misschien een hele lange pauze zou moeten nemen. Mijn stijve word ook steeds slapper als ik masturbeer, (lage testosterone level?) het is ook moeilijk voor mij om op bepaalde posities (staand) een stijve te krijgen (dat gaat bijna tot niet) Ik ben 16 jaar oud, gezond, 54KG 1m65 en heb een goed lichaam. Ik weet echt niet waarom het zo moeilijk is om een stijve te krijgen. Er was een tijd dat ik zelfs helemaal geen stijve kon krijgen. Toen ben ik gestopt met masturbatie voor 2 maanden en ging het wat beter (misschien dat dat helpt?) dit is heel frustrerend en ik zal graag wat tips willen.

    Reageer
    #2

    Hey gast,

    Ik ben geen dokter maar je kunt beter even langs de huisarts gaan.

    De huisarts zal er echt niet raar van opkijken.

    En dat je jaren lang vaak masturbeert, dat doet iedereen op die leeftijd.

    Reageer
    #3

    Het kan best zijn dat je door masturberen niet opgewonden genoeg meer raakt. Dat kan een kwestie ven gewenning zijn. Komt wel eens voor als je te vaak masturbeert.
    Voor masturberen geldt eigenlijk ook dat je eerst opgewonden zou moeten zijn voordat je gaat masturberen

    Reageer
    #4

    Het is moeilijk voor mij om een stijve te krijgen, vroeger dacht ik aan sexuele beelden en hij ging zo omhoog. Nu gaat dat heel lastig. Heeft dat met het jaren lang masturberen te maken?

    Reageer
    #5

    Dat is moeilijk te zeggen.... hoe oud ben je?

    Reageer
    #6

    Ik ben 16 jaar oud

    Reageer
    #7

    Als je veel masturbeert kan dat daar mee te maken hebben. Zoals ik dat een een vorig bericht al schreef

    Reageer
Reageer op: Moeilijk een erectie krijgen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief