HIV of niet?

  • #1

    Hallo,
    (Ik ben 12)Vandaag heb ik voor een challenge een jongen gepijpt, maar nog niet dat hij klaar kwam. Heb ik kans op HIV of zelfs aids? Die jongen heeft mij niet meer dan 5 seconden gepijpt en ik had wel een beetje sperma alleen heeft hij dan ook misschien HIV?

    Reageer
    #2

    [quote](Ik ben 12)Vandaag heb ik voor een challenge een jongen gepijpt, [/quote] Ik vraag me werkelijk af of jullie nog bij vol verstand zijn !!!
    Hou oud was die ander?

    Om HIV te krijgen moet er ook iemand met HIV besmet zijn. Dat is niet erg waarschijnlijk.

    Reageer
    #3

    Hallo, het heeft hierboven niks met mijn vraag te maken maar;
    De kans om door orale seks hiv te krijgen is heel erg klein toch? Als je geen sperma in je mond hebt gekregen en stel je hebt wel sperma in je mond gehad dan is de kans nog steeds heel klein? Want het moet toch in je bloed baan komen?

    Reageer
    #4

    Die ander was 13 jaar ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #5

    Haha, lol een challenge, denk dat je geen HIV daarvan kan oplopen hoor.

    Reageer
    #6

    De kans op HIV is bij orale seks inderdaad heel erg klein. En gezien de leeftijden denk dat dat ook verder geen rol speelt. Maar als er vaker van dit soort "spelletjes" worden gedaan neemt het risico op andere soa's wel toe.

    Reageer
Reageer op: HIV of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief