te korte voorhuid

  • #1

    Enkele jaren geleden ben ik geopereerd aan voorhuid. Ik had een te nauwe voorhuid. Ik was met de dokter overeengekomen dat de voorhuid zou verbreed worden waardoor voorhuid makkelijk van en over de eikel kon schuiven. In slappe toestand wilde ik dat voorhuid over eikel bleef. Dat ging geen probleem zijn. Bij operatie werd toompje ook doorgeknipt, werd me ervoor niks over gezegd. Na operatie kon de voorhuid in slappe toestand inderdaad nog over eikel maar bleef er nooit of zelden over in slappe toestand. Het gevolg is een constante irritatie. Als voorhuid over eikel zit voel ik niks maar als hij wegglijdt of er half over zit heb ik een enorme irritatie. Het voelt heel ongemakkelijk aan. De dokter zei dat dat normaal was maar we zijn nu vele jaren verder en ik heb het nog steeds.

    Vroeger had ik af en toe last met voorhuid, bij erectie. Nu heb ik constant last, in slappe toestand. Het leven is nooit nog zelfde geweest. Ik moet al jaren leven met constante irritatie van eikel en voorhuid. Als ik sport, op restaurant zit, op cafe, op werk, ... Constant voel ik die irritatie van voorhuid en eikel. Die irritatie gaat pas weg als ik voorhuid over eikel doe, maar de voorhuid schuift bij minste beweging terug weg waardoor ik terug met irritatie zit. Als mijn voorhuid over de eikel zit voelt het super aan maar de voorhuid blijft er nooit over in slappe toestand, glijdt constant weg.

    Is er manier om voorhuid te verlengen of te vernauwen zodat de voorhuid over eikel blijft in slappe toestand? Ik zou zo graag gewoon kunnen leven zonder die constante irritatie in broek. Soms plak ik voorhuid vast met plakband zodat hij over eikel blijft, dan kan ik tenminste eens een avond normaal genieten en normaal leven.

    Is er manier om het zelf op te lossen, ik had op internet iets gelezen om zelf voorhuid te verlengen door gebruik van plakband. Weet iemand hoe dat moet of als het helpt? Ik ben echt wanhopig!!!

    Reageer
    #2

    Je zou de voorhuid wat kunnen oprekken maar ik ben bang dat het niet voldoende zal zijn.
    Het probleem zal ontstaan omdat de eikel toch gedeeltelijk wel nog bedekt wordt. Een volledige besnijdenis zou dan beter zijn geweest. Dan was er een eeltlaagje over de hele eikel ontstaan en de gevoeligheid weg.
    Vraag aan de huisarts en verwijzing naar de uroloog en bespreek de mogelijkheden. Soms kan er een hersteloperatie plaatsvinden.

    Reageer
    #3

    ben het met tandor eens dat een volledige besnijdenis het beste was geweesd.ik zelf heb ook het probleem gehad dat bij een gedeelteijke besnijdenis de voorhuid tegen de eikel aandrukte wat een iriterend gevoel was.heb toen besloten om mij strak laten besnijden zodat de eikel bij een slappe penis altijd onbloot is.er zijn trouwens meer jongens/mannen die een korte voorhuid hebben en het prbleem hebben dat de voorhuid achter de eikel komd wat een verveelend gevoel is.

    Reageer
    #4

    Volledige besnijdenis zal ik nooit laten doen, dan is mijn leven helemaal een hel. Er werd me ook beloofd dat het beter ging worden met de tijd maar het is nooit beter geworden. Er werd me ook beloofd dat er een eeltlaagje over eikel ging komen en dat hij minder gevoelig zou worden. Mijn eikel is nu ook bijna altijd bloot dus waarom is hij na al die jaren nog zo gevoelig en waarom is er na al die jaren nog geen eeltlaagje op eikel? Als het na besnijdenis ook niet beter wordt zit ik er wel mee voor de rest van mijn leven. Ik wil dat voorhuid gewoon over eikel blijft in slappe toestand, ik heb er huid genoeg voor dus moet het toch lukken. Als ik voorhuid over eikel schuif is hij lang genoeg alleen glijdt hij er telkens terug van na tijd dus moet toch mogelijkheid zijn om hem strakker te maken zodat hij in slappe toestand over eikel blijft.

    Reageer
    #5

    Het is denk ik geen kwestie van strakker maar langer...

    In sommige gevallen, kan ze verlengd worden met de binnenkant van de voorhuid. Die is namelijk dubbel.

    Ga naar de uroloog en overleg het...

    Reageer
    #6

    ik ben ook gedeeltelijk besneden en heb ook een gevoelige eikel het liefst zou ik ook eennauwere voorhuidje willen hebben nu doe ik het vaak met leukoflex mijn voorhuidje strakker maken zodat ik de hele dag met als een onbesneden persoon kan rondlopen

    Reageer
    #7

    Ik ben 78 jaar en voor zover ik weet is mijn voorhuid altijd tekort geweest. In slappe toestand homt de voorhuid maar tot over de helft van mijn eikel. Met een erectie gaat de voorhuid helemaal van mijn eikel. Ik heb daar mijn hele leven geen last van gehad. Geen enkele irritatie! Hoe dat kan weet ik niet. Ik weet ook niet waarom mijn voorhuid te kort is. Voor mij is het niet te kort.

    Reageer
    #8

    Bij mij is mijn voorhuid ook te kort, ben niet besneden mijn voorhuid bedekt mijn eikel maar voor de helft en soms schuift mijn voorhuid helemaal achter mijn eikel zodat mijn eikel helemaal bloot ligt, dat heb ik al jaren en heb er totaal geen last van dit had ik als kind al.
    Ben wel benieuwd of er meer mannen zijn die dit ook hebben.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb weleens een paar dagen met opgetrokken voorhuid gelopen. Die blijft bij mij dan gewoon achter de eikel zitten. Ik had geen of nauwelijks last van irritatie. Maar sindsdien gaat het voor- en achteruit schuiven een stuk minder soepel, dat wel. Het is daar stroef geworden en raakt snel verkleefd. Mijn eikel voelt ook iets minder gevoelig. Dus ik denk dat ik al een begin van eeltvorming te pakken heb. Had het dus beter niet kunnen doen maar heb er verder geen last van. Dus met die naar achter schuivebnde voorhuid van jou heb je allang een eeltlaagje, ik denk dat je daar een extra gevoelige huid hebt, of misschien wel heb je een huidinfectie opgelopen van die operatie. Probeer eens antibacteriele zeep, zoals unicura ultra. En ik zou een paar keer per dag fink aan de voorhuid trekken in de lengte. Dan wordt de voorhuid vast wel wat langer (maar niet meer mooi strak sluitend natuurlijk). Je kan ook eens ander ondergoed gaan dragen, b.v wijde boxers of juist strakke.

    Reageer
    #10

    Google eens "herstel voorhuid."

    Reageer
Reageer op: te korte voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief