Heet/warm vreemd gevoel bij klaarkomen (SOMS)

  • #1

    Ik drink geen alcohol, ik gebruik geen drugs en ik heb ook geen soa's. Ik had wel een pendelbal toen ik jonger was die pas op 16 jarige leeftijd terug is gezet. Misschien dat het daar iets mee te maken heeft ofzo. Maar goed, wat ik dus heb al jaren, is dat mijn penis soms anders voelt dan anders. En ik vind het heel lastig om het te omschrijven. Het voelt alsof hij 'beurs' is, net zoiets als spierpijn, maar dan in de penis. En dan op zulke dagen, kom ik altijd veel sneller klaar, is mijn eikel veel gevoeliger en tijdens het klaarkomen voelt het alsof mijn penis een stuk warmer wordt en de sperma ook wat warmer is. Het brand een beetje. Plassen daarna brand ook wat. Maar dus niet altijd.. er zit ook geen patroon in ofzo.. maar gebeurd toch regelmatig, 2 van de 7 dagen in de week sowieso. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Ik ben trouwens 25. Ook geen overgewicht ofzo.

    Reageer
    #2

    Als er verder geen infecties of ontstekingen zijn, zou het door een overspannen bekkenbodem kunnen komen. Je zou eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan.

    Reageer
    #3

    Bekkenbodem? Ik zal daar is naar vragen ๐Ÿ™‚ Zou het geen prostaat probleem kunnen zijn? Ik heb nu bijvoorbeeld (voor de zoveelste keer) ook dat ik continue naar de WC moet en er veel urine uit komt wat helemaal schoon is, niet geel maar gewoon als water.

    Reageer
    #4

    Ik kan natuurlijk niet beoordelen of er iets met de prostaat aan de hand is. Daar zou je naar de huisarts voor moeten gaan. Maar doorgaans geeft dat plasproblemen

    De kleur van de urine is verder geen probleem. Laat eens je urine onderzoeken op een blaasontsteking

    Reageer
    #5

    Ik had mijn urine eerder al laten controleren toen dit ook gebeurde, was niets te zien.
    Mijn ma zegt altijd 'koude pies' alsof je met koud weer meer moet plassen, is dat eigenlijk wel zo?
    Is er een oorzaak waardoor je, bijvoorbeeld net 30 minuten geleden hebt geplast, en nu weer een grote hoeveelheid kunt plassen?
    Ik heb geen moeite met plassen, gaat allemaal soepeltjes.. Zal dan wel niet een prostaat probleem zijn ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #6

    "koude pies" zou inderdaad wel kunnen...

    Reageer
Reageer op: Heet/warm vreemd gevoel bij klaarkomen (SOMS)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief