branderige plasser en zwetende ballen

  • #1

    Sinds 4 a 5 weken heb ik last van een branderig gevoel in mijn plasser, het gevoel dat ik moet plassen en met enige regelmaat van zwetende ballen. Vaak heb ik het gevoel mijzelf benat te hebben, wat vervolgens niet zo blijkt te zijn. Ik heb GEEN last van afscheiding of pijn. Ik vermoedde een blaasontsteking doordat ik een tijd veel te weinig heb gedronken en ben daarop op bezoek geweest bij mijn huisarts. Ik heb geen blaasontsteking. Mijn huisarts weet niet wat het is, maar verwacht geen soa. Ik moet met een maand maar terugkomen als het niet verbeterd.

    Ik heb 6 maanden geleden voor het laatst seksueel contact gehad en dit was oppervlakkig contact tussen de penis en de vagina, maar geen penetratie of oraal contact.

    Heeft iemand enig idee waar ik last van heb? Drink ik alleen te weinig?

    Reageer
    #2

    Te weinig drinken kan wel wat problemen opleveren.
    Je zou minimaal 1,5 tot 2 liter per dag moeten drinken. En dan liefst zo weinig mogelijk frisdranken en energy drinks...
    Vooral water drinken.

    Het transpireren bij je ballen kan worden veroorzaakt door schaamhaar scheren en het dragen van synthetisch ondergoed. Als je daar veel last van hebt zou je Odeban kunnen proberen. Verkrijgbaar bij het Kruidvat. Als er tenminste geen andere klachten zijn, zoals schilfering erge jeuk rode vlekken.

    Reageer
    #3

    frisdrank drink ik bijna niet. Hoofdzakelijk water en regelmatig verse jus.

    Ondergoed heb ik niet recent vernieuwd.

    Reageer
    #4

    Laat de verse Jus eens een tijdje weg...
    Ben je misschien recent gaan sporten?
    Gebruik je voedingssupplementen?
    Ben je gaan diëten?

    Reageer
    #5

    Ik heb juist al 2,5 maand niet gesport (ben deze week weer begonnen), gebruik geen voedingssupplementen en dieet niet.

    Het branderige gevoel en zweten van mijn balzak heb ik hoofdzakelijk zittend. In de auto is het vreselijk en wordt het steeds erger, ook op kantoor heb ik er veel last van.

    De eerste keer dat ik er last van kreeg was ook in de auto, moest nodig plassen en heb het toen uitgesteld tot ik thuis was. Heb al wat gelezen over overactieve bekkenbodemspieren en problemen met zenuwen. Maar op een gegeven moment ga je je overal in herkennen.

    Reageer
    #6

    Wat het branderig gevoel betreft, zou de bekkenbodem wel kunnen. Voor het transpireren niet. Hoeveel drink je nu per dag?

    Reageer
    #7

    probeer meer te drinken en zit meestal tussen de 1,5 en 2,5 liter. Vandaag weer wat minder en haal net een liter

    Reageer
    #8

    Het lijkt de jus d'orange geweest te zijn. Ben gestopt met jus en was met een week van het probleem af.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: branderige plasser en zwetende ballen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief