Hard knobbeltje op zaadbal

  • #1

    Hallo,

    Ik heb last van een harde kleine bobbel op mijn rechter testikel(niet op de bijbal), hij zit vast aan de testikel. Dat zou natuurlijk kunnen wijzen op zaadbalkanker maar heb dat 'steentje' nu al minstens een jaar als het niet langer is en wordt niet groter of kleiner. Wat zou dit in godsnaam kunnen zijn? Ik ben 20 jaar.

    Reageer
    #2

    Het zou een cyste kunnen zijn.
    Ga even naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Ik dacht zelf ook aan een cyste. Maar is een cyste meestal hard of zacht, en komt het wel op de zaadbal voor?
    Ook moet ik idd naar de huisarts maar ik ben extreem bang, dat het toch een langzaam groeiende kankersoort is maar dan nog ik heb het al langer dan een jaar en heb geen symptomen verder. i.i.g bedankt voor je antwoord.

    Reageer
    #4

    [quote]Maar is een cyste meestal hard of zacht, en komt het wel op de zaadbal voor?[/quote] Je schreef zelf al dat het een hard bolletje is.....
    Het is nog maar de vraag of ze dan ook daadwerkelijk op de zaadbal is en niet toch in de bijbal....Maar daar is dat bezoek aan de huisarts nou juist voor.

    Je kunt wel bang zijn, maar met uitstellen wordt het in alle gevallen in niet beter...

    Reageer
    #5

    Sorry dat ik wat verward overkom, ik ben gewoon ten einde raad. Ik kijk het nog even aan. Als het groter wordt, zal ik meteen naar de huisarts gaan. Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Hard knobbeltje op zaadbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief