Te lange voorhuid

  • #1

    Hallo,

    Ik heb volgens mij een te lange voorhuid.
    In erectie bedekt mijn voorhuid nog makkelijk 3/4e van de eikel en kan ik zonder moeite de huid zo ver naar voren trekken dat er een tuitje aan zit.
    De huis is niet te nauw want ik kan de voorhuid gewoon tot achter de eikel trekken.
    De eikel gaat dan wel iets naar beneden staan omdat het toompje dan wat strakker komt te staan.

    Nu zou ik graag met een erectie een ontblote eikel willen hebben omdat ik nu eigenlijk in mijn voorhuid zit te ''neuken'' als ik sex heb.

    Is een besnijdenis dan de enige optie? Want ik zou mijn eikel wel graag bedekt willen houden in slappe toestand.

    Misschien is het makkelijker als ik er foto's bij doe maar dan hoor ik het wel.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Het is normaal dat je eikel bedekt wordt door de voorhuid als je een erectie hebt. Ook dat je de voorhuid in een tuitje kunt trekken bij een erectie is volstrekt normaal. Het is ook een misvatting dat je zit te neuken in je voorhuid. Als de voorhuid soepel genoeg is en niet vernauwd schuift de voorhuid met penetreren gewoon naar achteren en komt je eikel bloot te liggen. Dat is namelijk precies de functie van de voorhuid. Het beschermen van de eikel behalve bij penetreren.
    Als dat niet het geval is, is er wellicht toch sprake van een vernauwing van je voorhuid.

    Als je graag je eikel helemaal ontbloot wil hebben bij een erectie kan dat alleen maar met een besnijdenis.

    Reageer
    #3

    Mijn voorhuid is ook te lang maar hij gaat wel soepel naar achteren tijdens de sex. Alleen gaat mijn penis snel erg stinken. Na een paar uur ruikt het al niet fris meer en na meer dan een dag stinkt het heel erg. Mijn eikel is ook altijd heel droog. Ik heb al vaseline geprobeerd te smeren maar het helpt niet echt. Alleen tegen de droogheid maar niet tegen de stank. Kan iemand mij helpen, ik heb geen zin in een besnijding.

    Reageer
    #4

    Misschien heb je een (schimmel) infectie.
    Je zou even naar je huisarts kunnen gaan. Diem kan dat zo zien en er dan wat voor voorschrijven

    Reageer
    #5

    Beste Tandor,

    Bedankt voor je reactie, ik heb daar ook al aan gedacht en ik heb ook een tijdje Miconazolnitraat Actavis gebruikt maar dat hielp niet.

    Zou het niet kunnen zijn dat er urinedruppels bij mijn eikel blijven zitten die dan gaan stinken? Mijn voorhuid sluit alles af waardoor er geen frisse lucht bij kan

    Alvast bedankt

    Reageer
    #6

    Dat zou natuurlijk kunnen maar dat de voorhuid in principe altijd bij iedereen.
    Was je je penis wel dagelijks, ook onder de eikelrand?

    Reageer
    #7

    Jazeker, dat doe ik elke dag. Het begint al na een paar uur te ruiken, zo vaak kan ik het niet schoonmaken. Zou mijn droge eikel dan misschien toch komen van een schimmelinfectie?
    De geur lijkt vooral uit mijn plasbuis te komen maar als ik met mijn vingers over mijn eikel ga ruik ik het ook.

    Reageer
    #8

    Ik moest het even vragen, want het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om dat te doen. Je klachten doen mij toch denken aan een (schimmel)infectie. soms kunnen die echt hardnekkig zijn.
    Dat de voorhuid de eikel bedekt is normaal en de bedoeling. Dat moet echter geen reden zijn dat je penis gelijk moet gaan stinken.

    Ga even naar je huisarts. Die kan wellicht zo zien of het een (schimmel)infectie is of een andere infectie. Hij/zij kan er dan meteen iets voor voorschrijven

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het geeft niet hoor, ik ga het wel met de huisarts bespreken. Bedankt voor je reacties!

    Reageer
Reageer op: Te lange voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief