Vernauwde voorhuid

  • #1

    Hoi, ik ben 16 jaar oud en heb een vernauwde voorhuid, alleen in stijve toestand krijg ik de voorhuid er niet overheen, want in slappe toestand kan ik hem er makkelijk overheen krijgen. Ik wil me het liefst niet laten besnijden en wil graag weten of er een andere oplossing voor is, iets als een zalfje ofzo? En tot welke leeftijd dat kan. Want ik heb bij het aftrekken of plassen verder er geen las van, kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    hoi, ik het zelfde ook vernauwde voorhuid, ik heb mij ook niet laten besnijden

    Reageer
    #3

    En gebruik jij dan een bepaald soort zalfje nu?

    Reageer
    #4

    Ik raad jullie aan om naar de huisarts te gaan. Die kan dan even kijken hoe erg de vernauwing is. Soms kan het inderdaad met een zalf die de huisarts voor kan schrijven verholpen worden.

    Reageer
    #5

    Bij mij is t het probleem dat alleen als mijn penis stijf is dat de voorhuid er niet over wilt, zou t denk je dan wel op te lossen zijn met een zalf? En tot welke leeftijd zou deze zalf werken?

    Reageer
    #6

    Of de zalf in jouw geval kan worden gebruikt kan ik zo niet beoordelen. Het zou kunnen. Er staat geen leeftijd voor maar ik zou er maar niet te lang mee wachten. Je loopt namelijk een bepaald risico. Het kan namelijk zijn dat de voorhuid tijdens een erectie toch geforceerd achter je eikel gaat zitten. Je loopt dan het risico op een Spaanse kraag. En geloof me, dat wil je niet hebben.

    Reageer
Reageer op: Vernauwde voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief