Rode plekjes op eikel

  • #1

    Ik ben een bisexuele man en heb begin juni onveilige seks (eerste keer) gehad met een man (stom natuurlijk). Hij laat zich elke 3 maanden testen en zei dat hij clean was. Nu, anderhalve maand later, heb ik, sinds 2 weken ongeveer, rode plekjes op mijn eikel (geen blaasjes gehad), langs en op de eikelrand voornamelijk en bij het toompje. De plekjes zijn heel gevoelig (zie foto's). Ik weet niet zeker of dit het gevolg ervan is van de onveilige seks (incubatietijd misschien). Na het wassen onder de douche is mijn eikel wel rood/paars maar trekt wel weg. Eerst waren er wat minder plekjes, maar het lijkt alsof het er meer zijn geworden. Ik heb wat sudocreme gesmeerd in het begin waardoor een wat groter plekje op de eikelrand en een kleinere op de eikel nagenoeg genezen zijn. Toch maak ik me wat zorgen. Wat kan het zijn? Kan ik doorgaan met sudocreme smeren?

    Reageer
    #2

    Hierbij de foto's:

    Reageer
    #3

    Sorry krijg de foto's niet toegevoegd. Hopelijk kan iemand me helpen zonder foto's.

    Reageer
    #4

    Ik denk toch dat je er verstandig aan doet, om even naar je huisarts te gaan.
    Het is moeilijk te zeggen of het een schimmelinfectie is, een bacteriële infectie of een soa... Een schimmelinfectie is goed herkenbaar voor de HA. Een bacteriële infectie of een soa zal getest moeten worden.

    Reageer
Reageer op: Rode plekjes op eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief