Ochtend erectie

  • #1

    Hallo ik ben 15 jaar en ik heb bijna elke ochtend als ik wakker word een erectie. Is dit iets bijzonders of iets normaals.

    Reageer
    #2

    nee hoor voor jouw leeftijd is dit heel normaal,mijn vraag is ruk jij je ook regelmatig af?5x per week is ook voor jouw leeftijd ook heel normaal.

    Reageer
    #3

    Dat is een volstrekt normaal verschijnsel. Dat hoort zo. Vooral geen zorgen over maken.

    Reageer
    #4

    @ anoniem van 21.51 uur....

    [quote]mijn vraag is ruk jij je ook regelmatig af?5x per week is ook voor jouw leeftijd ook heel normaal.[/quote] ik vraag me af waarom je dit vraagt....dat is toch volkomen irrelevant met betrekking tot de vraagstelling?

    Er is op een eerdere reactie van vandaag die over natte dromen ging een klacht ingediend over een ongepast seksueel getint bericht. Dat heb ik al verwijderd. Het is niet de eerste keer dat je seksueel getinte vragen stelt of uitvoerige verrichtingen beschrijft die volkomen irrelevant zijn m.b.t. de vraagstelling.

    Waarschuwing:
    Bij een dergelijk volgend bericht/vraagstelling die geen direct verband heeft of relevantie met de vraagstelling zal je IP adres voor deze site worden geblokkeerd.

    Moderator.

    Reageer
    #5

    Zou ik er iets tegen kunnen doen? Want ik voel me er niet zo orettig bij.

    Reageer
    #6

    ik heb er notietie van genomenen,ik was er niet bewust van dat ik over de schreef ging.

    Reageer
    #7

    In principe kun je en moet je er niets tegen doen. Zoals gezegd het is een heel normaal verschijnsel. Een "gezond" teken. En de ochtenderecties zullen ook blijven...nog heel lang

    Waarom voel je je er niet zo prettig bij?
    In de regel gaan ze weg als je eenmaal wakker bent...

    Reageer
Reageer op: Ochtend erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief