Piemel een centimer langer zonder operaties en zo

  • #1

    Het staat al in het onderwerp . Het is voor mijn vrouw en mij nog prettiger als ik helemaal achteraan kom. Hij is 16cm en soms lukt het maar met moeite. Dus met een eenvoudige trucje moet die centimeter toch lukken. Met een funcondoom met iets er aan gaat het wel maar dan voel ik het weer niet goed. Ik vind nergens iets om er alleen die ene centimeter bij te krijgen zonder operatie of rare dingen. Hij moet ook slap niet groter worden want ze kennen mij in de kleedkamer met de kleine dus laat dat maar zo ander wordt ik uitgelachen als ik ineens meteen kanjer kom. Wie o wie?
    Oja mijn vrouw zegt dat hij langer wordt als ik af ga vallen...broodje aap verhaal neem ik aan.

    Reageer
    #2

    [quote]Oja mijn vrouw zegt dat hij langer wordt als ik af ga vallen...broodje aap verhaal neem ik aan.[/quote] Dat is geen broodje aap!
    het hang er vanaf hoe zwaar je bent. Op je schaambeen zit met overgewicht een vetkussen. Dat bedekt voor een deel je penis. Door af te vallen verdwijnt ook een deel van dat vet op je schaambeen. Hierdoor kan je penis inderdaad langer worden. Voor het overige zijn er geen middelen of dergelijke om je penis te verlengen behalve een operatie.
    Er wordt beweerd dat jelken zou helpen, maar ik betwijfel dat. Daarnaast kan er door verkeerd jelken schade ontstaan aan de zwellichamen.

    Reageer
    #3

    Ik ben 1.80 en 72 kilo. Wel heb ik een bierbuikje (drink alleen wijn en water). Op het schaambeen voel ik wel wat vet maar niet veel.
    Dat jelqen ben ik wel tegen gekomen. Sommigen zeggen 7cm anderen niets en dat je erectie er minder stevig van wordt. Bovendien van mij hoeft ie slap niet groter.
    Hij wordt enorm hard en staat dan recht omhoog dus viagra zal ook wel geen verbetering geven. Rest mij om te hopen dat ik tachtig wordt met dat probleem ben ik bang.

    Reageer
    #4

    Dan heb je niet echt overgewicht...

    De gemiddelde lengte van penissen van volwassen mannen bedraagt tussen 13,5 en 15 cm. Dus eigenlijk heb je een luxe probleem. Met een beetje aangepaste "techniek" moet dat met 16 cm heel goed te doen zijn . De gemiddelde diepte van een vagina bedraagt tussen 7 en 10 cm.

    En ja, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

    Reageer
    #5

    Dan heeft mijn vrouw een meer dan gemiddelde diepgang. lol en ze isnog blond ook. We lagen dubbel. We denken ook wel dat er bij haar in de loop van de tijd (drie bevallingen) meer ruimte is gekomen en bij mij het aan beetje aan het afnemen is. Mogelijk door het buikje. Ook zal hij wat lengte in de vagina verliezen. Dus je hint op de techniek pakken we op. De richting en de wijze waarop zij knijpt is zeker van invloed. Mogen we er na het weekend op terugkomen? We hebben niet de leeftijd meer dat we vier technieken per dag uit kunnen proberen.

    Reageer
    #6

    hahaha....
    ja hoor neem er maar de tijd voor.....je kunt het ook beter over de dagen verdelen, dan heb je er langer van..

    Reageer
Reageer op: Piemel een centimer langer zonder operaties en zo


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief