help

  • #1

    mijn eikel is rood en paars en doet best wel pijn bij aanraking. Ook stinkt mijn penis en mijn sperma ook heb 1x es een beetje geroken en stonk echt! en soms zit er ook wat witte spul onder mijn onderhuid ik denk dat dat opgedroogde sperma is van het rukken?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je een infectie hebt.
    Ga naar je huisarts. Hij/zij kan er dan iets voor voorschrijven.

    Was je je penis ook wel dagelijks goed? Dus ook met de voorhuid helemaal naar achteren geschoven ook onder de eikelrand?

    Reageer
    #3

    ik ben al eens naar de huisarts gegaan en toen heb ik ketoconazol ofzo gekregen maar dat helpt niet. mijn moeder gaat morgen bellen om te vragen of ik iets anders kn krijgen maar wil er liever niet weer heen.

    Ik maak mijn penis elke x schoon in de douche en ik was hem elke dag wel even onder de kraan!

    Reageer
    #4

    en ik heb nog een vraagje. thuis kan ik wel gewoon pissen maar als ik bijv naar school ga en als ik dan in die wc wil plassen die aan de muur zit en er komen andere mensen in de wc dan kan ik gewoon niet plassen het lukt niet. dus daarom ga ik ook bijna nooit naar een openbare wc of zo'n wctje aan de muur want als er andere mensen komen komt het er gewoon niet uit en als ze weg zijn paar seconden later komt het er wel uit.

    lukt alleen niet als er andere mensen bij zitten. heel vreemd

    Reageer
    #5

    Dat je niet kunt plassen als er anderen binnenkomen op een openbaar toilet is op zich helemaal niet zo vreemd. Daar hebben wel meer mannen last van.

    Reageer
    #6

    Hoi tandor,

    Ik ken dat probleem ook maar is er iets aan te doen?

    Reageer
    #7

    Het is iets waar je jezelf overheen moet zetten. Je kunt proberen je gedachten af te leiden van de mensen om je heen. Tegeltjes tellen bijvoorbeeld. Een praatje maken met diegene die naast je staat heb ik ook wel eens gehoord dat zou helpen. Er zijn echter ook mannen die hier dus nooit vanaf komen.

    Reageer
    #8

    ik heb de dokter gebeld en hij zij dat er niet een zalfje voor is dat permanent werkt alleen tijdelijk. dus ik ga dit weekend dat zalfje ophalen en proberen. hoop dat het goed werkt. wel jammer dat het niet voor altijd werkt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb nu lidocaine ofzo gekregen om de pijn op mn eikel te verzachten maar kan niet echt zeggen dat het helpt 🙁

    heb er schoon genoeg van ik wil er permanent van af!

    Reageer
    #10

    Dan zul je toch even terug moeten naar je huisarts. Vraag dan om een verwijzing voor de dermatoloog. De lidocaine zal de pijn wel verzachten voor even maar het gaat er zeker niet van weg.

    Reageer
    #11

    Ik zie dat we ook een antischimmelcreme voor de huid hebben van kruidvat kun je dat ook op je eikel doen?

    Reageer
    #12

    Dat ligt aan de werkzame stof die er inzit.
    Geef even door welke crème het is en wat de werkzame stof is die erin zit en in welke sterkte...

    Reageer
    #13

    oke het is antischimmelcreme voor de huid. het bevat miconzaolnitraat 20mg/g. het is een hydrofiele creme ofzo en 1 gram creme bevat 20 mg miconazolnitraat. Kan dit helpen tegen een schimmelinfectie op de eikel?

    en wat kan ik doen tegen een stinkende penis!

    Reageer
    #14

    Die zou je kunnen gebruiken...
    Als je dus een schimmelinfectie hebt zal ook je penis daarvan gaan stinken...
    Ik ga er wel vanuit, dat je je penis minimaal 1 x per dag goed wast met teruggeschoven voorhuid zodat je ook goed onder de eikelrand en de binnenkant van de voorhuid schoon maakt.

    Reageer
    #15

    Ja ik douch sws om de 2 dagen maar meestal elke dag en soms maak ik mijn eikel even schoon met wat water.

    Dus ik kan die creme van de kruidvat zonder problemen op mn eikel smeren? bedankt!

    Reageer
Reageer op: help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief