Eikel

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben Sander en ik ben 16 jaar.
    Na vele forums te hebben gelezen, heb ik vandaag mijn voorhuid zo uitgerekt dat mijn eikel nu te zien is. Alleen ik heb nu de vraag of ik het wel goed heb gedaan. Ik heb het nu ongeveer hetzelfde als op de foto in de bijlage (dit is een foto van google afbeeldingen) alleen mijn eikel is iets donkerder paars. Mijn vraag is of dit normaal is of niet.

    Reageer
    #2

    Hallo Sander.
    Even een paar vragen om een duidelijk beeld te krijgen.
    Je kunt je voorhuid dus nu goed naar achteren schuiven zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen als je penis stijf is?
    Dat ging eerst dus niet?

    Is je eikel wel egaal van kleur of zitten er vlekjes op?

    Reageer
    #3

    Ik kan mijn voorhuid nu helemaal naar achter komt te liggen, maar ik kan mijn voorhuid niet meer terug over de eikel krijgen en eerst kreeg ik hem er helemaal niet overheen. Mijn eikel is wel egaal van kleur.

    Reageer
    #4

    Dan zit er toch een lichte vernauwing in je voorhuid. Ik neem aan dat je de voorhuid wel weer terug krijgt als je penis slap is. Maar dat zou dus ook moeten kunnen als hij stijf is.
    Omdat de voorhuid onder je eikel afknelt kan dat de paarse kleur veroorzaken.
    Ik zou je aanraden om naar de huisarts te gaan. Hij/zij kan je en crème voorschrijven, Dermovate, waarmee je de voorhuid makkelijker nog iets meer kunt oprekken zodat je van het probleem af komt.

    Reageer
    #5

    Ik kan mijn voorhuid ook niet meer over mijn eikel heen doen als die slap is.

    Reageer
    #6

    Dat is dan wel wat minder Sander. Niet goed dus. Je loopt op de duur het risico op een "spaanse kraag". Daarnaast kan je eikel zeer gaan doen en behoorlijk geïrriteerd raken.
    Ik raad je dus dringend aan om naar je huisarts te gaan.

    Reageer
    #7

    Ik kan pas woensdag naar de huisarts. Is dat al telaat of kan ik er thuis ook wat tegen doen.

    Reageer
    #8

    Tot woensdag kan nog wel.
    Even niet masturberen Sander. Je zou een beetje vaseline op je eikel kunnen smeren om irritatie te voorkomen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Harstikke bedankt voor de antwoorden Tandor! Kan ik ook wachten als ik al een spaanse kraag heb, wat dat heb ik nu en ook doet mijn eikel al pijn.

    Reageer
    #10

    Ik zou daarmee toch maar niet wachten Sander. Ik had geen idee dat het al zo erg was. Ga naar de huisartsenpost. Hier moet dan zo snel mogelijk een uroloog naar kijken.

    Reageer
Reageer op: Eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief