besnijdenis

  • #1

    Hallo, ik heb afgelopen woensdag (22e) een partiële besnijdenis gehad. Maar nu na 6 dagen kan ik nog steeds niet normaal lopen. Eikel is erg gevoelig en ik heb een soort van gat vlak bij een hechting. Ik ga gewoon iedere dag onder de douge maar zonder zeep te gebruiken. Maar het wondje word er niet beter van. Hij lijkt me een beetje dik en er is een witte afzetting rond het wondje. Graag zou ik willen weten wat voor actie ik hier op moet ondernemen. Ook heb ik een bijlage toegevoegd. Alvast bedankt chris.

    Reageer
    #2

    Het lijkt op een ontsteking Chris.
    Neem morgen even contact op met de poli urologie.

    Reageer
    #3

    Hallo Tanor, Bedankt voor je snelle reactie. Ik ga morgen vroeg meteen even bellen en zal ff posten wat de poli er van zecht.

    Reageer
    #4

    Succes !

    Reageer
    #5

    Vandaag naar de urologie geweest en zijden dat het er gezond uit zag. Het plekje dat je ziet noemen ze een ulcus. Niet te veel aan komen en gewoon afwachten zij de dokter. Dus weer met een positief gevoel naar huis toe gegaan. Het is nog wel erg gevoelig allemaal en heb me dus ziek gemeld op het werk.

    Reageer
    #6

    Okay.

    Hou het wel in de gaten Chris... als het erger wordt of je er meer last van gaat krijgen meteen aan de bel trekken.

    Reageer
    #7

    Ik ga het zeker nog even goed in de gaten houden en laten in badedas laten weken om het goed schoon te houden.

    Reageer
    #8

    Badedas is een goed idee. Maar wel Badedas Classic! En niet te veel in het water doen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: besnijdenis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief