Voorhuid moeilijk naar achter

  • #1

    Hallo,

    mijn voorhuid plakt voor een klein gedeelte vast aan mijn eikel. Hierdoor is het niet makkelijk om mijn voorhuid naar achter te krijgen.
    Ik ben een paar weken geleden bij de dokter geweest. Volgens hem zou een ingreep niet nodig zijn, en zou ik de voorhuid gewoon op moeten rekken.
    Zalf vond hij ook niet nodig, omdat het zo ook zou moeten lukken volgens hem.
    In slappe toestand heb ik het nu voor elkaar gekregen om de voorhuid helemaal naar achter te krijgen, maar dit met nog vrij veel moeite. Bij een erectie komt er maar een heel klein gedeelte van de eikel vrij.

    Mijn vraag: Heeft iemand een idee hoe lang het ongeveer zou duren totdat deze voorhuid helemaal opgerekt is? (Zowel in slappe toestand als erectie).

    Met vriendelijke groeten,

    Tom

    Reageer
    #2

    Hallo Tom,
    Als je voorhuid nog steeds zo veel is vernauwd dat je er amper beweging in krijgt als je een erectie hebt, zal het zonder zalf waarschijnlijk moeilijk worden.
    Ik kan zo natuurlijk niet beoordelen hoe erg je vernauwing is.
    Het lijkt mij goed om een foto te maken van je penis in erectie met je voorhuid zover mogelijk naar achter geschoven als mogelijk is. Zonder pijn dus. Neem deze foto dan mee naar je huisarts en bespreek het opnieuw met je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Voorhuid moeilijk naar achter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief