Klein scheurtje in toompje

  • #1

    Hallo iedereen,

    Vorige week had ik na een vrijpartij pijn aan mijn toompje, er was echter niets aan te zien! Het probleem was dat dit vooral pijn deed tijdens de seks. Dan maar een weekje geen seks gehad. 2dagen geleden zag ik voor het eerst in mijn toompje een erg klein kapje (een zeer klein scheurtje), alles behalve volledig doorgescheurd!

    Ik had geen pijn meer, dus gisteren had ik opnieuw seks. Tijdens de seks niet echt last van gehad! Maar deze ochtend bij het achteruit doen van mijn vooruit had ik opnieuw die lichte pijn. (Het is gewoon een licht branderig gevoel in het toompje, dat er een klein beetje teveel spanning komt op te staan)

    Ik heb al 7jaar seks en nog nooit problemen mee gehad! Het is ook niet dat het gaat bloeden ofzo ter hoogte van het scheurtje.
    Volgens mij hoef ik hier niet meteen mee naar de dokter, hoe kan ik dit best laten genezen? Wat zalf aandoen (nivea ofzo?). Kan dit kleine scheurtje vanzelf toegroeien?

    Groeten

    Reageer
    #2

    Ik zou er in ieder geval geen nivea op smeren. Hooguit een beetje zinkzalf. Maar als een aanhoudend probleem is zou ik er toch even mee naar de huisarts gaan. Als er namelijk iedere keer een wondje ontstaat, loop je dus wel het risico op een infectie on ontsteking.

    Reageer
    #3

    Wat heb je uiteindelijk gedaan? En hoelang heeft het geduurd om te genezen?

    Groeten

    Reageer
    #4

    Bij iedereen verschillend, je kan uit gaan van 2-4 weken geneestijd, als je het maar goed ontsmet. Dit kan met betadine.

    En als het toch flink pijn blijft doen moet je even langs de dokter.

    Reageer
Reageer op: Klein scheurtje in toompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief