Penis problemen

  • #1

    ik ben ''gast'' ik ben 13 jaar en mijn eikel is vanonder paars, soms stinkt hij ook maar na douchen is dat weer weg en de volgende dag is het er weer.

    Als ik een erectie heb dan kan ik mijn voorhuid niet naar achter doen of het kan wel maar dan doet het pijn.

    Als ik mijn voorhuid bij een slappe naar achter doe dan is het heel dik

    ook is mn eikel heel gevoelig en doet het pijn, ik probeer hem te wassen dmv via mijn handen het water over mn eikel te laten lopen

    mvg

    Reageer
    #2

    Het lijkt erop dat je een vernauwde voorhuid hebt. Het is mogelijk dat je een infectie hebt. zo ongezien is dat moeilijk te zeggen. Daarom zou ik je adviseren om naar je huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken en zeggen wat er aan de hand is en wat er eventueel aan gedaan kan worden.

    Reageer
    #3

    Ik durfnou niet bepaald naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #4

    Ik begrijp natuurlijk wel dat je dat wat gênant vindt, maar dat is toch echt niet nodig hoor. Je huisarts ziet dan vrijwel dagelijks in zijn praktijk.

    Het zou echter wel het verstandigste zijn wat je kunt doen. Ik denk dat je een infectie hebt. Daar moet wel wat aan gedaan worden. De huisarts kan zo zien wat er aan de hand is. Dat gaat niet vanzelf over. Het kan alleen maar erger worden.

    Reageer
    #5

    Je weet dat ik 13 jaar ben. Dan moet ik dit alles tegen mijn moeder vertellen.

    Wat voor infectie denkt u dan?

    Reageer
    #6

    Omdat je de voorhuid niet goed naar achteren krijgt en je eikel pijnlijk is, kun je dus ook je eikel en met name onder de eikelrand niet echt goed schoon maken. Daar verzamelt zich dan smegma. Dat gaat stinken en kan dus een infectie of een ontsteking veroorzaken. Een andere mogelijkheid zou een schimmelinfectie kunnen zijn. Dat zijn vrij vaak voorkomende problemen. Daarnaast is het goed om te kijken of er daadwerkelijk een vernauwing van je voorhuid is en of dat een gevolg van de infectie is. Als je tegen je moeder vertelt dat je pijn aan je penis hebt en problemen met je voorhuid zal ze dat zeker begrijpen.

    Reageer
Reageer op: Penis problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief