blauwe rand penis irritatie

  • #1

    Ik heb een vraag. Ik heb een blauw ietswat paarse rand op de rand van mijn eikel en als ik het aanraak doet het pijn, niet echt veel pijn mar het is best irritant. Heb er verder geen last van alleen als ik het aanraak. Ook onder de rand zit een rij kleine bultjes. Heb graag antwoord wat het is, ben pas 15 jaar pud.

    Reageer
    #2

    De eikelrand, heeft wel vaker een iets paarse kleur als je een erectie hebt. Dat is op zich niet vreemd. Het is mogelijk dat je eikelrand geïrriteerd is. Heb je ook de indruk dat hij opgezwollen is?

    De rij met bultjes, zou parelketting kunnen zijn. Op bijgaande foto te zien.
    Dat is verder niets bijzonders en een vrij veel voorkomend verschijnsel.

    Reageer
    #3

    Nee zo heb ik het niet. Het zijn echt hele kleone bultjes. Als ik de rand raak doet het pijn, een stekende pijn als ik bv mijn vinger erop leg. Verder op de eikel geen last van

    Reageer
    #4

    Dan zouden het talgkliertjes kunnen zijn. Het beste wat je kunt doen is even naar je huisarts gaan. Die kan er dan even naar kijken en je precies zeggen wat er aan de hand is en wellicht iets voorschrijven voor je pijnlijke eikel

    Reageer
    #5

    Zo erg is het eigenlijk niet. Zijn kleine bultjes lijken op die foto, mar dan doet hrt nog een beetje pijm, bultjes zittrn onder de rand

    Reageer
    #6

    Het hoeft er niet precies zo uit te zien als op de foto. Dus dan is parelketting toch nog mogelijk. Maar dat en ook talgkliertjes is verder geen probleem.
    Dat moet ook niet overgevoeligheid van je eikel veroorzaken. Als je eikel pijn blijft doen ga dan toch even naar de huisarts. Je hoeft je daar niet voor te schamen. Die huisarts is wel wat gewend.

    Reageer
    #7

    Dankuwel voor uw hulp !! Zou het wat kwaad doen als het pijn blijft doen zover uw weet ??

    Reageer
    #8

    Als het pijn blijft doen is dat in ieder geval een teken dat er iets niet helemaal in orde is. Dan is je eikelrand voortdurend geïrriteerd.
    Het zou kunnen zijn, dat je dit zelf veroorzaakt met masturberen. Ik neem aan dat je droog masturbeert?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zo ziet het eruit
    [attachment=1966]20150128_004256-1.jpg[/attachment]

    Reageer
    #10

    Ja droog ja

    Reageer
    #11

    Dat is inderdaad parelketting. Daar hoef je je in ieder geval geen zorgen over te maken.

    Voor de pijnlijke eikel:
    Even een paar dagen niet masturberen en een beetje zinkzalf gebruiken. Wel je eikel dagelijks goed schoon houden met warm water.
    Daarna probeer je eens wat glijmiddel uit als je weer gaat masturberen. Kijk dan hoe het met de gevoeligheid van je eikel is.

    Reageer
    #12

    Dankuwel Voor uw hulp, ben uw erg dankbaar! Zal het eens gaan proberen. Zinkzalf, kan ik ook gewoon creme of iets dergelijks gebruiken ??

    Reageer
    #13

    Ik raad je aan om echt zinkzalf of sudocrème te gebruiken. Gewoon te verkrijgen bij de drogist of bij een van de grotere supermarkten. Net als het glijmiddel overigens.
    Als je glijmiddel gebruikt zul je waarschijnlijk ook nog wat meer plezier van het masturberen hebben.

    Reageer
    #14

    Laat over een paar dagen even weten hoe het ermee gaat...Succes!

    Reageer
    #15

    Heel erg bedankt!! Zal het zeker laten weten!!

    Reageer
Reageer op: blauwe rand penis irritatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief