penis

  • #1

    Hallo

    Mijn penis heeft ook een kromme vorm maar dan naar boven. Een soort banaan lijkt het wel.ik ben nog maagd en vraag me af of dit alleen mij is gebeurd of ook andere. Ik schaam me er best voor want ik denk dat ik nu geen een meisje meer het bed in krijg. Zijn hier oplossingen voor. En groeid hij gewoon nog door?

    Reageer
    #2

    Bij vrijwel niemand is de penis perfect recht. Een lichte kromming naar boven is volgens mij ook het meest voorkomend. Ik heb het ook. Ik vermoed dat dat ook bij jou is, geen knik, toch?

    Het schijnt dat sommige pnisvergrotende methoden ('jelkin', 'traction device') ook een eventuele kromming wat kunnen verminderen.

    Reageer
    #3

    Die lichte kromming van de penis naar boven heeft een functie. Een penis in erectie hoeft niet recht naar voren te staan of pijlrecht naar boven. Verreweg de meeste mannen hebben die dan ook. Ik heb het dan over een kromming en niet over een hoek of knik in de penis zoals de vorige schrijver al stelde.
    Je penis groeit gewoon door. Dat kan tot je 21ste.

    Reageer
Reageer op: penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief