een vraag om te weten hoe het werkt

  • #1

    ik heb geen frenulum en ook geen voorhuid, nou is mijn vraag stimuleert mijn eikel van mijn penis naar masturbaties, en wat als het permanent verdoofd is is er dan een vermindering van masturbatie of het denken aan sex en het voelen van sex?

    Ik heb eerder een vraag gesteld maar deze vraag zorgt voor meer duidelijkheid.

    Dank je!

    Reageer
    #2

    Het denken aan seks en de drang om te masturberen ontstaat in je hoofd. Je eikel speelt alleen maar een rol om tot een orgasme te komen.

    Reageer
    #3

    wat als je een permanente eikel verdoving hebt en de zenuwen zijn verwijderd kan je dan nog klaarkomen en hoe zit dat aub in details beantwoorden en hartelijk dank meneer tandor

    Reageer
    #4

    [quote]wat als je een permanente eikel verdoving hebt en de zenuwen zijn verwijderd[/quote] Ik begrijp dit even niet. Hoe had je gedacht een eikel permanent te verdoven en zenuwen te verwijderen?

    Reageer
    #5

    via een operatie bij de neuroloog door mijn problemen die ik heb etc... maar moet nog een afspraak maken en verwijzing krijgen van de sexuoloog en psychiatrie etc bestaat dat wat ik nu zeg??

    Reageer
    #6

    Ik denk niet dat een permanente verdoving mogelijk is. Ook het verwijderen van zenuwen zal waarschijnlijk niet kunnen.
    Opgewonden zijn, masturbatiedrang enz. worden in je hoofd veroorzaakt. Daar zijn wel medicijnen voor. Het is niet perse nodig om daar operatie voor te ondergaan.

    Reageer
    #7

    ja ik zou wel operatie voor willen enig idee waar het wel kan welk ander land dan nederland ik heb hier ooit een youtube clip bekeken en gezien hoe ze het doen, maar dan voor de hele penis ik zou het alleen voor mijn eikel willen heeft u enig idee welke zenuwen dat in de eikel zijn?? of de naam ervan in het engels??

    Reageer
    #8

    Ik denk niet dat het mogelijk is om die zenuwen te verwijderen.

    Ik denk eerlijk gezegd ook dat je de oplossing voor jou probleem op de verkeerde plek zoekt. Het is niet je eikel of je penis die het probleem veroorzaakt. Het probleem ontstaat in je hoofd. De sexuoloog en/of de psychiater kan hierbij wel helpen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    in het engels heet het premature ejaculation en ik wil dat gewoon niet door een permanente verdoving van mijn eikel aangezien ik autistisch ben en dingen veel directer voel en er problemen met sex ermee heb

    Reageer
    #10

    Een voortijdige ejaculatie, te snel klaarkomen, los je zo niet op. Ik denk echt dat je oplossing voor je probleem in de verkeerde hoek zoekt. Je zou er verstandig aan dan om dit toch eerst eens met de seksuoloog en de psychiater te bespreken. Er zijn medicijnen die ervoor zorgen dat je totaal geen behoefte meer aan seks hebt en dus ook niet aan masturberen. Ik denk dat dat een betere oplossing zou zijn dan een verminking van je penis.

    Reageer
    #11

    ik geniet ook niet van sex maar zou het wel willen om het langer te laten duren dan 4 min en me kapot voelen erna. ik wil gewoon doorgaan zonder te kunnen klaarkomen of het klaarkomen uitstellen,

    welk medicijn is het en ik heb geen zin medicijnen te slikken

    Reageer
    #12

    Als dat je probleem is, het uitstellen van het klaarkomen zodat je het wat langer kunt volhouden, kan dat wel makkelijk worden opgelost.

    Maar nu begrijp ik je verhaal niet helemaal meer. Even voor de duidelijkheid:

    Het is dus niet je bedoeling om nooit meer seks te hebben en nooit meer klaar te komen.

    Je wilt in feite alleen maar dat je niet meer zo snel klaarkomt.

    Begrijp ik het nu goed?

    Reageer
    #13

    ik hou niet van masturberen en helemaal niet van snel klaarkomen tijdens de sex en ben ook autistisch waardoor ik ook directer voel en heviger en kom binnen 2 min al klaar om eerlijk gezegd na 40 seconden sex, nou dit is toch absoluut geen genot, ik wil het eigenlijk niet waardoor ik een hekel aan sex heb gehad , wat ik eigenlijk wil is masturbatie stoppen door het gevoel van mijn eikel weg te halen ik heb geen frenulum ook geen voorhuid en wil een permanente gevoelloze eikel door de zenuwen ervan weg te halen, hierdoor wordt mijn drang om te klaarkomen niet zo snel. als ik maar ietsje geil wordt kan ik me al niet controleren en ga ik met mijzelf spelen en dat wil ik gewoon niet ik wil gewoon normaal sex hebbemn zonder stimulatie van mezelf ik vind veel prettiger ik walf ervan om te masturberen maar het gaat automatisch en ik weet dat dit gevoel vanuit mijn eikel komt want als ik het doe heb ik niet eens zo een groot zin om klaar te komen en ben heel bewust van mezelf het komt voornamelijk door de sexuele gevoel van mijn eikel wat bij mij hevig is en ik smeer dagelijks emla creme op te eikel van mijn penis en dan is het oppeens hoe ik het wil ervaren en niet zo snel opgewonden raken en masturberen terwijl ik er eigenlijk niet eens zin in heb hoe gezond of ongezond het ook kan zijn ik wil het gewoon niet en ben in staat op een operatie ervoor te nemen als dat mogelijk is

    Reageer
    #14

    [quote]wat ik eigenlijk wil is masturbatie stoppen door het gevoel van mijn eikel weg te halen ik heb geen frenulum ook geen voorhuid en wil een permanente gevoelloze eikel door de zenuwen ervan weg te halen, hierdoor wordt mijn drang om te klaarkomen niet zo snel[/quote] Als een dergelijke operatie al mogelijk zou zijn, heeft dat tot gevolg dat je dus helemaal niet meer kunt klaarkomen.
    De Emla creme is ervoor bedoeld, dat je die gebruikt voordat je seks gaat hebben. De gevoeligheid van je eikel neemt dan af waardoor je minder snel klaarkomt.

    De drang om klaar te komen komt niet van je eikel, maar wordt toch echt je hoofd veroorzaakt. Het kan wel zijn dat de gevoeligheid van je eikel voor een prikkel zorgt. Maar opgewonden raken, de behoefte om te masturberen, ontstaat toch echt in je hoofd.
    Je zoekt de oplossing voor je probleem echt in de verkeerde sfeer.

    Eer zijn geneesmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat je niet meer opgewonden raakt en geen zin meer hebt om te masturberen maar ook geen zin meer in seks hebt. Dat zijn middelen die worden gebruikt voor zogenaamde chemische castratie. De psychiater zal ze ongetwijfeld kennen.

    Reageer
Reageer op: een vraag om te weten hoe het werkt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief