zwelling na besnijdenis

  • #1

    Ik ben nu bijna 4 weken geleden besneden en het gaat prima op het moment. Het is al een kleine twee weken totaal niet meer pijnlijk en op nog een korstje onderaan het toompje ziet de eikel er prima uit.

    Het enige wat ik nog raar vind is dat de huid net onder de rand van de eikel dikker is dan de eikelrand zelf zeg maar. De eikel steekt niet uit in de breedte, maar de huid is iets breder. Het ziet er niet mooi strak uit vind ik.

    Gaat deze zwelling na verloop van tijd weg en hoe lang duurt dit ongeveer?

    Reageer
    #2

    Het is de vraag of het een zwelling is.
    Is dat als je penis in slappe toestand is of als hij stijf is?

    Reageer
    #3

    Het is in allebei de toestanden.

    Het lijkt me dat het nog opgezwollen is doordat op dat punt net onder de eikel de voorhuid verwijderd is, ook zitten er nog een paar hectingen.

    Reageer
    #4

    Kijk dan eerst nog maar even hoe het zich verder ontwikkeld totdat ook de laatste hechtingen eruit zijn.

    Reageer
    #5

    Ik ben onderhand voor controle bij de uroloog geweest en hij vond het er prima uit zien. De besnijdenis is nu bijna 6 weken geleden en de uroloog vertelde me 1,5 week geleden dat de laatste hechtingen er snel uit zullen vallen, echter zitten er nu nog steeds 3. Ik heb ook niet echt het gevoel alsof ze redelijk los zitten of er snel uit zullen vallen. Is het misschien handig om even langs de huisarts te gaan of maakt het niet uit dat die hechtingen er nog in zitten? Want om weer seks te hebben terwijl er nog hechtingen in zitten lijkt me niet zo handig.

    Reageer
    #6

    Die hechtingen zitten er dan wel lang in. Ik snap dan ook niet zo goed waarom de uroloog ze niet verwijderd heeft als alles er prima uitzag. Seks met hechtingen lijkt me ook niet zo'n goed idee.
    Waar zitten de hechtingen nu nog precies?

    Reageer
    #7

    Twee zitten er nog aan de onderkant aan weerszijden van het toompje zeg maar. De derde zit aan de bovenkant en alledrie zitten ze net onder de eikelrand.

    Reageer
    #8

    Je zou naar de huisarts kunnen gaan, maar er is een kans dat je huisarts er niet aangaat maar je doorverwijst. Ik denk dat je er beter aan doet om even contact op te nemen met de poli urologie en daar even navraagt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Okee, bedankt voor je advies!

    Reageer
    #10

    Het is nu ongeveer twee maanden later en het is op zich allemaal prima gegaan, hechtingen waren er even later na mn laatste post uitgegaan.

    Alleen is wat ik schrijf in de eerste post nog steeds een beetje van toepassing. De huid net onder de eikelrand is op sommige plaatsen nog net gelijk of even breed als de eikel. Het is de afgelopen tijd wel iets strakker geworden, maar ik vind het er nog steeds niet echt mooi strak uitzien. Zou dit kunnen komen doordat het niet helemaal goed gehecht is, aangezien het op een paar plaatsen onder de rand nog iets dik is? Is dit iets waar ik mee naar de huisarts kan of is het handig nog een keer een afspraak bij de uroloog te maken?

    Reageer
    #11

    Ik denk dat het beter is om een afspraak bij de uroloog te maken.
    Of het door slechte hechtingen komt kan ik zo natuurlijk niet beoordelen. Laat er naar kijken.

    Reageer
    #12

    Hallo Anoniem
    Ik ben net een week geleden besneden. Het herstel gaat gestaag (zoals verwacht) en de gezwollen rand onder de eikel is nog best pijnlijk maar neemt wel af.
    Ik vroeg mij af of het bij jou nog mooi strak is getrokken of dat de huidplooien achter je eikel nog steeds dikker zijn dan de eikel zelf?

    Reageer
    #13

    hoi allen

    Ik ben eergisteren besneden eindelijk heb ik de stap durven zetten

    Toen ik ontwaakte  en het resultaat zag was ik kotsmisselijk het trok op niks

    Nu vraag ik me af men penis is hard gezwollen en de zwelling is best gevoelig internet  staat vol met vanalles maar hoelang duurt het vooraleer die zwelling mindert dat ik weer beter kan slapen ?

    Reageer
    #14

    In principe neemt die zwelling ook redelijk snel weer af. Alleen is het op voorhand moeilijk te zeggen  hoe lang het duurt. Dat is voor iedereen toch wel weer anders.

    Reageer
    #15

    En heeftber iemand toevallig een idee hoelang dat kan dureb

    Reageer
Reageer op: zwelling na besnijdenis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief