Moe en ellendig na ejaculatie over na picamilon. hoe werkt dat?

  • #1

    Ik heb al meer dan 10 jaar last van dagenlange moeheid na sex als ik daarbij ben klaargekomen. Mijn huisarts kan er niet mee en maakte vervelende toespelingen dat het tussen de oren zat en zo. Maar ik ben dol op sex, al ga je het toch minder doen als je daarna zo beroerd bent. Ben dus gaan googlen en vond iets wat er erg op leek "het Post Orgasmic Illness Syndrome" ...niets aan tedoen. Totdat iemand op een forum schreef dat een stofje picamilon hielp.
    Moeilijk te krijgen, maar ik heb het gevonden en ja het help vrijwel 100 procent. Eigenlijk meer dan 100 procent want ik kom weer met de kracht klaar die ik 20 jaar geleden had ( nu 56jaar) en het zindert weer door mijn hele lichaam als ik op komen sta.

    Prachtig dus, allen de vragen weet iemand hier het fijne van, wat doet dat stofje allemaal en is het gevaarlijk. Ik neem 3 maal 50 gram ruim voor het vrijen en dan nog 3 keer 50 over der rest van de dag; Dat geeft hetr beste effect. BVD van Cees (56)

    Reageer
    #2

    Helaas zijn er geen medische studies beschikbaar. Men beroept zich op studies die in Rusland zouden zijn uitgevoerd. Het middel zou een vaatverwijdend effect hebben en invloed hebben op de gaba receptoren in de hersenen waardoor stemmingsverbetering zou optreden. Herstel zou er ook door bevorderd worden. Maar zoals gezegd er is geen enkel bewijs aan de hand van klinische studies of wat dan ook.
    Wel wordt aangegeven voorzichtig te zijn bij gelijktijdig gebruik van andere bloedverdunners en vaatverwijdende middelen.

    Reageer
    #3

    Dank Tandor, dat vaatverwijdingsaspect is idd de enige link die ik kan leggen, maar dat laat nog heel veel onverklaard.
    Ik heb veel geexperimlenteerd en de narigheid komt echt alleen als ik ben klaargekomen. Stoppen we net daarvoor dan doet het zich niet of slechts licht voor. Wel ander vervelend gevoel dan uiteraard.
    Je moet op dat moment toch al sperma aangemaakt hebben die dan juist in je lichaam blijft zitten. Dat sluit toch een autoallergie uit denk ik dan. Als ik al klaargekomen ben heeft innemen van de picamilon geen enkel nut ik wordt dan toch ziek. Ook daarna moet ik het een paar keer innemen anders wordt ik toch licht ziek. Als ik het niet inneem voor die verschijnselen komen heeft innemen geen nut meer. De picamilon werkt dus alleen en volledig preventief. Neem ik het in en komt het vrijen er niet van (ongelukkig spontane visite) merk ik helemaal niets van de picamilon. Ik begrijp dat 1,5 procent van de mannen aan dat Post Orgasmic Illness Syndrome lijdt, maar ken er niet een. Je praat er ook niet tijdens het eten over natuurlijk. Mij huisarts dit vertellen is contraproductief "als mijn huis geschilderd moet worden bel ik de vakman en bemoei ik mij er zelf niet mee, ik ga nooit zelf knoeien en mijn tijd verdoen". Groet van Cees

    Reageer
    #4

    Beste Cees, Dank voor je bericht. Ik zie het helaas nu pas, anders had ik wel eerder gereageerd. Helaas heb ik hier ook last van mijn hele leven, en het
    lijkt wel of het erger wordt naar mate je ouder wordt. Zelf ben ik vijf jaar geleden al toevallig bij Dr.Waldinger terecht gekomen, aangezien de eigen huisarts er inderdaad niks mee kan. Maar Dr. Waldinger kan alleen wat doen als er geld is, en dat is er niet. En het is nog niet echt erkend als ziekte door de reguliere medische zorg. Daardoor ben ik zelf ook gaan googelen op internet en heb al geprobeerd Niacine B3 tabletten, maar heb niet de indruk dat dat echt helpt. Dus vandaar dat ik dit ook eens probeer. Ben benieuwd.
    Het is misschien wel handig om af en toe eens te polsen bij Dr.Waldinger hoe het er voor staat, want hij is er wel nog mee bezig. Groet Pieter.

    Reageer
Reageer op: Moe en ellendig na ejaculatie over na picamilon. hoe werkt dat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief