voorhuid vastgegroeid aan eikel?

  • #1

    Hallo ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb zo lang ik het me kan herinneren een probleem aan mijn penis. Als ik mijn voorhuid naar achteren trek gaat hij bijna helemaal over mijn eikel, alleen aan de bovenkant (als ik naar beneden kijk) zit mijn voorhuid op een plek een soort van vastgegroeid (ik bedoel niet het toompje) ,waardoor ik hem niet helemaal naar achteren kan trekken. Ik heb wel gelezen over een zogeheten verkleving alleen het zit echt heel vast. Als ik het naar beneden probeer te trekken lijkt het een soort van één te zijn met de eikel. Weet iemand misschien wat dit is of wat ik er aan zou kunnen doen? Ik maak me er best wel zorgen over.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hallo,

    Ik had dit ook en durfde er eigenlijk ook niet mee naar dokter, tot mijn 35ste mee gelopen en toen toch maar eens heen. Klein ingreepje en de voorhuid is weer vrij.
    Zou het wel zo snel mogelijk laten doen, anders krijg je ook verklevingen op andere plekken..
    Seks kan pijnlijk worden als je het niet laat behandelen.
    suc6..

    Reageer
    #4

    Bedankt! Ik ga binnenkort er mee naar de dokter.

    Reageer
    #5

    Komt goed als je,gaat neuken merk je het eerste 2 keer daarna gaat het van zelf loss niks aan de hand

    Reageer
    #6

    Dit is natuurlijk niet zo!
    De verkleving kan zo vast zitten dat je de huid van je eikel scheurt. Als het bij jou wel zo is gegaan, wil dat niet zeggen dat het bij iedereen zo goed afloopt.

    Reageer
    #7

    Als reactie op Anoniem van 30 apr 2014 19:14 en andere lezers.
    Dit is zeker niet waar. Altijd laten controleren door een huisarts. De huid kan namelijk scheuren bij de sex en dat kan tot ongecontroleerde littekenweefsel leiden. Gewoon even naar de huisarts gaan, is niks engs aan.
    Eventueel wordt er frenulumplastiek toegepast door een uroloog, waarbij onder verdoving het toompje wat vastzit tussen voorhuid en eikel doorgesneden en gehecht wordt.
    Dit is overigens niet hetzelfde als de voorhuid laten verwijderen en je voorhuid laten verwijderen is zéker niet nodig.
    Vaak veroorzaakt een tekort toompje ook fimosis (te smalle voorhuid waardoor die niet helemaal over de eikel teruggetrokken kan worden) en wordt vaak door artsen als rede gezien om de voorhuid dan maar helemaal te verwijderen. Niet mee akkoord gaan en naar een uroloog gaan die daar wel open voor staat. Fimosis kan zeer vaak opgelost worden met behoud van voorhuid, net als bij een tekort toompje zoals bij deze jongen. Overigens kan het soms wel aan te raden zijn om even te wachten met een ingreep omdat de penis zich op zo'n jonge leeftijd nog ontwikkeld en de huid en penis nog kunnen groeien waardoor het probleem zich vanzelf oplost.
    Maar goed, last van, altijd een dokter raadplegen.

    Reageer
    #8

    Ik heb gwn terwijl hij vast zat seks gehad dit deed verschrikkelijk pijn maar door gewoon door te gaan scheurde de huid los

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: voorhuid vastgegroeid aan eikel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief