voorhuid gaat niet over de eikel heen.

  • #1

    Hallo ik ben 17 jaar en ik zag dat bij sommige mannen de voorhuid van de eikel kan afschuiven maar ik kan dit niet want ik denk dat mijn eikel er te groot is. Ik heb het 1x geprobeerd en dat lukte niet in erectie. in niet-erectie heb ik het ook geprobeerd en dat lukte wel na heel hard trekken ,maar ik kreeg hem amper niet meer terug ik moest echt heeeel hard terugtrekken. In erectie is bevrediging niet zo heel plezierig. men eikel is ook heel gevoelig. Kunnen jullie mij aub helpen? :S en ik durf hier niet goed mee naar de dokter gaan. jullie begrijpen denkik wel waarom.

    Reageer
    #3

    Beste Jelle,
    Toch moet je de voorhuid over je eikel kunnen trekken ! !
    Anders gaat er vuil en smegma onder zitten en je vriendin zou dat absoluut niet leuk vinden.
    Ook kan je je vriendin besmetten het het HPV virus dat bij haar een vergrote kans op baarmoederhals kanker geeft.
    Je zult merken dat de voorhuid eigenlijk heel gemakkelijk "oprekt" en dat het na een aantal keer veel gemakkelijker wordt.
    Groetjes, Gustav

    Reageer
    #4

    Ik heb het geprobeerd en toen ik het probeerd rolde mijn voorhuid gewoon op zoals een opgerold condoom. en toen ik de voorhuid terug wou doen ging dit opgerolde deel dus niet meer over het harde deel. daarom dat het zo'n zeer deed denkik

    Reageer
    #5

    Oei, pas je op voor Parafimose/Spaanse Kraag: http://nl.wikipedia.org/wiki/Parafimose

    Reageer
    #6

    Ja, maar kan ik voorkomen dat dat gebeurd zonder naar de dokter te gaan?

    Reageer
    #7

    Waarom durf je niet naar je huisarts? Deze jongens en meisjes zien zoveel piemels dat ze er niet eens meer op letten wie er aan vast zit. De piemel, daar zit het probleem en dat moet verholpen worden. Ik denk dat er een besnijdenis aan zit te komen. Als dit aangeraden wordt, doe dat dan ook, dan kan ook jij pijnloos genieten.

    Reageer
    #8

    Ja, maar tis zo lastig "Mama ik moet naar de dokter, want dan kan ik meer genieten als ik seks heb"

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hey Jelle,

    Ik had hetzelfde als jij, een vernauwde voorhuid en een te strak toompje. Ik ben besneden toen ik 15 was. Een vriend van me is ook 17 jaar en heeft zich een paar maanden geleden laten besnijden bij een besnijdeniskliniek (ik geloof Vatan?). Hij durfde ook niet naar de huisarts en heeft zich daar laten besnijden omdat je voor besnijdenisklinieken geen doorverwijzing nodig hebt. Ik raad je alleszins wel een besnijdenis aan. Je zal er heus geen spijt van hebben!

    Reageer
    #10

    ben het helemaal eens met koen,een besnijdenis is de beste oplossing.je hebt geen een verwijzing nodig van een huisarts.ik heb mij eigen laten besnijden door dr.nathalie van amsterdam die werkt bij het http://www.besnijdeniscentrum.nl als je het laat doen doet het dan strak zodat als je lul slap is de eikel volledig ontbloot is.de kosten zijn +minus€265 die je zelf moet betalen.omdat je minderjarig bent moet je het met je ouders overleggen om je eigen te laten besnijden.je hoefd je eigen hier niet voor te schamen wand je hebt een probleem wat opgelost moet worden.

    Reageer
    #11

    Heb je al lang last van Jelle, of lukte het vroeger wel. Heb je last van altijd als je eenj erectie hebt, of enkel bij bevrediging ?
    Eens naar de dokter ermee gaan kan nooit geen kwaad. Waarom heb je er eigenlijk zo een schrik van ?

    Reageer
    #12

    Ik ben ten eerste van belgie, dus ik kan ni echt doen wat jullie willen zeggen, en ik heb schrik voor men ouders, niet voor de dokter, seks is nogal een tabboo

    Reageer
    #13

    Waarom precies schrik ? Heeft niks met seks te maken maar met je eigen lichaam. Je ouders zullen toch ook al merken dat je stilaan een volwassen man aan het worden bent. Bevredig je je al regelmatig, Jelle, of dat nog niet ?

    Reageer
    #14

    Ja, toch wel regelmatig

    Reageer
    #15

    Oke, Jelle. hoort bij je leeftijd. Waarom dan precies schrik ?

    Reageer
Reageer op: voorhuid gaat niet over de eikel heen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief