Branderig,pijnlijke gevoel penis + veel ongewenst spermalozing

  • #1

    Ik ben begin 20 en ik heb de laatste 2 weken last van bij vlagen pijn en branderig gevoel aan mijn penis (vooral heel erg hevig na het plassen). Ik heb vaak veel jeuk en als ik er dan aanzit, is vrijwel gelijk mijn boxer nat. Als ik 's ochtends wakker wordt, zie ik ook dat ik sperma heb geproduceerd. Ook overdag gebeurt dit, soms zonder dat ik er erg in heb. De afgelopen 2 weken heb ik vrijwel geen dag gehad waarop ik geen 'bewijsmateriaal' in mijn onderbroek terug kon vinden.

    Ik heb een tijdje terug regelmatig gemasturbeerd (4/5 keer per week), uit stress rondom mijn coming out. Kan het door het te veel masturberen komen of te hard aftrekken? Ik heb verder geen seksuele contacten gehad.

    Wat moet ik doen? Ik heb mij de afgelopen dagen van masturbatie onthouden, wellicht dat dat helpt. Gaat dit vanzelf over? Heeft iemand last van iets soortgelijks.. ik vind het uit schaamtegevoel erg lastig om er over te praten. Ik woon nu nog op mezelf maar moet er niet aan denken dat anderen dit zien als ze toevallig een keer de was doen...

    Help! *Wanhopig*

    Reageer
    #2

    Ok, een SOA kan het dus niet zijn. Heb je ook last/pijn aan de testikels?

    Groet, Emma

    Reageer
    #3

    Ja, daar was ik in het begin ook bang voor, maar dat kan eigenlijk niet omdat ik geen seksuele contacten heb gehad, laat staan onveilige seks.
    Nee, geen pijn aan de testikels. Het is vooral de eikel.

    Reageer
    #4

    Beste Gian,
    Allereerst: kun je je voorhuid voldoende terugtrekken? Indien dat niet zo is kan het een probleem van vuilophoping (smegma) zijn.
    OF. . . het kan ook een schimmelinfectie zijn; dat is geen SOA, maar je kan het zomaar oplopen.
    FUCIDIN is een crème tegen schimmelinfectie, maar alleen te krijgen op recept (dokter, sorry)
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #5

    Beste Gus,

    Bedankt voor uw reactie. Ik kan mijn voorhuid wel een beetje terugtrekken. Ik zie dan wel een paar kleine beige/witte vlekjes. Wellicht is die vuilophoping. Is dat iets wat vanzelf over gaat na grondig wassen, of moet ik daarvoor naar een dokter? Weet u misschien of dat ook die regelmatige spermalozing kan veroorzaken?

    Reageer
    #6

    Hai Gian,
    Die witte/beige vlekjes is smegma, en dat moet weg.
    Probeer de voorhuid helemaal weg te trekken van de eikel, want dat wat je ziet is maar "het topje van de ijsberg".
    Pas als je dat lukt kun je naar de dokter gaan.
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #7

    Ook als dat niet lukt (je voorhuid goed naar achteren krijgen), ga dan toch naar de HA. Die kan jou een crème voorschrijven waarmee je je voorhuid een beetje bij beetje kunt oprekken. Het is namelijk echt noodzaak dat smegma helemaal wordt verwijderd elke dag. Anders loop je kans op balanitis: http://nl.wikipedia.org/wiki/Balanitis

    Emma

    Reageer
Reageer op: Branderig,pijnlijke gevoel penis + veel ongewenst spermalozing


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief