Vorm Penis

  • #1

    Mijn probleem is niet dat er bultjes op mijn penis zitten, of dat hij te klein is. Mijn probleem is dat mijn penis als die helemaal stijf is maar een heel klein beetje omhoog staat en een beetje naar links, i.p.v. naar boven gebogen. Ik hoorde onlangs toevallig dat als je penis niet echt omhoog staat dat hij maar een aantal centimeter in een vagina kan. Is dit echt een probleem?

    Reageer
    #2

    Hai Anoniem,
    Mag ik vragen hoe oud jij bent? En kan ik opmaken uit je bericht dat je nog niet eerder seks hebt gehad? Waarom denk je dat jij een probleem hebt?!

    Joleen

    Reageer
    #3

    Anoniem.
    Waarom zou je penis niet ver genoeg in de vagina kunnen komen? Dat is onzin. Maak je daar vooral niet druk over. Je penis is als hij stijf is nog beweeglijk genoeg. Die komt echt wel waar die komen moet.

    Reageer
    #4

    Ik ben 15 en ik heb inderdaad nog geen seks gehad. Maar als hij er niet ver genoeg in kan, lijkt mij dat een probleem, of is dit niet zo?

    Reageer
    #5

    Maak je maar geen zorgen, hij gaat er gegarandeerd ver genoeg in. Het maakt totaal niet uit of je penis naar voren, naar boven, naar beneden, naar links of rechts wijst.

    Reageer
    #6

    Hoi! Mijn penis is juist heel sterk naa beneden gebogen, mijn eikel wijst echt helemaal naar beneden.
    Bij penetratie is dat vrij lastig, gelukkig is mijn vriendin daar ook niet zo van en zijn we heel creatief met andere dingen. Maar kan me voorstellen dat het lastig is. Overigens, ikzelf vind dat het er niet echt opwindend uitziet...

    Reageer
Reageer op: Vorm Penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief