Ontstoken talgklier rondom de penis riem

  • #1

    Ik heb al enige tijd en talgklier rond de penisriem, deze is mogelijk ontstoken, je merkt het vooral als het tegen de been haren komt of bij strakke broeken.
    Ik ben er mee naar de huisarts geweest die zegt dat het misschien een ontstoken talgklier is.
    Ik kan de huisarts dus markeren als amateur.

    Op de zelfde plek was de talgklier eerder ontstoken, dit was gebeurd tijdens en vakantiereis naar Marokko. Door de extreme warmte werd het erg opgezwollen, waar je nogal van moest schrikken. De volgende dag ging ik naar en Particuliere arts in Marokko en heb ik me later onderzoeken, door dat de arts Frans sprak heb ik en klein gedeelte begrepen dat ik last heb van Candida, maar ook een ontstoken talgklier.
    In Nederland krijg je alleen een Candida middel, maar in Marokko kreeg ik zelfs en crème tube voor de ontstoken talgklier, die middel is mogelijk niet bekend in Nederland door dat die middel alleen in Casablanca wordt geproduceerd.
    De creme die bedoeld was voor de talgklier was een soort antibiotica soort. Na direct te hebben ingesmeerd was me penis aan het afkoelen en de zwelling was meteen weg en de volgende dag had ik niet eens meer last van mijn ontstoken talgklier.
    Alleen welke middel of hoe die heet weet ik echter niet meer, door dat ik die crème zoek geraakt was in Spanje.

    Tot slot in Nederland zeggen ze elke keer dat het wel over gaat, maar in Marokko blijken ze de oplossing toch wel te hebben. Ik denk dat ik maar een reisje ga boeken, liever je medicijn halen en genieten van en vakantie dan al dat zeurende ontstoken talgklier.

    Mijn ontstoken talgklier herken je als volgt:
    - Kleine puistje, door wrijven voel je en soort puist
    - Kan soms opzwellen
    - Pijn verdwijnt en komt soms terug
    - Pijn komt weer terug bij het dragen van strakke broeken of boxershorts of door extreme warmte.

    Reageer
    #2

    Hai, in Nederland kun je gewoon Fucidine crème of zalf vragen aan je huisarts. Hoef je echt niet helemaal voor naar Marokko hoor 😉

    Emma

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Dank u wel voor de tip, ik heb de middel reeds aangevraagd bij de huisarts, ben namelijk overgestapt naar nieuwe huisarts, de oude doet moeilijk om medicijnen te geven terwijl ik deze toch betaal via mijn eigen risico.

    Ik heb de middel momenteel in gebruik alleen soms vergeet ik wel eens in te smeren.
    Al hoewel de pijn wel verlicht is dan normaal, merk ik dat het wel eens tijdens douche de pijn probeert terug te komen.
    Om toch even de beeld uit het weg te halen, wou ik namelijk toch effe vragen of dit wel zeker en talgklier is.

    Het zit in de buurt van de penisriem, klein bult en dan wel niet rond maar raar vervormd en kleiner dan een erwt. Normaal als de schaamharen er tegen aan kwamen deed het vooral zeurende pijn. Er is nooit wit spul uitgekomen, alleen ooit wel en witte laagje er op die je weg kon krabben. Moet ik er vanuit gaan dat dit en talgkliertje is?

    Met fucidine creme is de zaak wel verminderd met de zeurende pijn en zeer opgelucht om weer goed rond te kunnen lopen. Hoelang duurt het voor dat de puist verdwijnt?

    Reageer
    #5

    Het kan een talgkliertje zijn of gewoon een puistje. Normaal gesproken gaan ze vanzelf weg.
    Je zou anders een keer trekzalf kunnen proberen.
    Hoe lang dat het duurt is moeilijk te zeggen.

    Reageer
    #6

    Dank allemaal voor jullie reactie. Ik heb nog steeds er last van het gaat hier mogelijk nu niet om een talgklier, maar om en klein plekje geïrriteerde penis huid, die net als een puist/kwark zich voor doet. Ik heb wel eerder op en ander plek irriterende penishuid plekje gehad, dit kwam vooral dat ik vaak gewend was om met zeep te wassen wat eigenlijk niet mag, gezien ik last heb van candida. Maar deze kwam mogelijk in aanraking met shampoo.

    Nu is het mij vraag, welke middel kan ik het beste gebruiken voor mijn geïrriteerde penishuid? Het gaat hier om een klein lijkende puitste/kwarkje die alleen pijn doet als die in aanraking komt met de haren van de zij benen of als ik er vaak aan zit. Maar zodra bij een erectie zie je niet eens en puist, maar je voelt wel iets zoals en dikke of bobbelige huid.

    Reageer
    #7

    Sudocrem!

    Reageer
Reageer op: Ontstoken talgklier rondom de penis riem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief