penis is dik en rare bulten onder eikel

  • #1

    hoi ik heb een tijdje geleden een zalfje gekregen van de dokter tegen een schimmel infectie voor op mn eikel, mijn vriendin ook. we hebben ook een soa test gedaan maar we hadden niks. maar m'n eikel werd een beetje dik, en opgezet ook kreeg kon ik in slappe stand mijn voorhuid wel naar achter trekken maar terug ging hij niet meer automatisch en bleef hij achter mn eikel hangen, en als hij stijf is krijg ik mn huid bijna niet naar achter omdat het pijn doet. de ene dag is erger dan de andere dag.

    ook heb ik op mn voorhuid en op en net onder mn eikel harde bult achtige iets zitten, een paar zelfs.
    de dokter wist het ook niet. maar verweez me naar het ziekenhuis. ik heb mij laten vertellen dat ik ook in een soda badje kon gaan zitten. dus ik ben naar de supermarkt gegaan en heb zilver soda gehaald van tricel. en gister avond voor het eerst mn zaakje erin gehange dit brande onwijs. na 10 min was mn eikel wel wat geslonken maar er zaten een soort rode vlekken op mn eikel en voorhuid die erg gevoelig zijn. ik vindt het een beetje op een soort kleine schaaf wondjes lijken. dit lijkt mij niet heel erg goed.

    woensdag heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te kijken naar die rare bulten. iemand een idee of het soda verhaal wel goed is ? of dat ik dit btr niet meer kan doen.

    Reageer
    #2

    Wat er gebeurt is, is dat je je zaakje hebt verbrand! Niet alle soda is hiervoor geschikt. Sterker nog ik ben van mening dat soda überhaupt niet geschikt is voor je eikel/penis.
    Dus doe je zelf een lol en gebruik geen soda meer.

    Het is mogelijk dat je klachten zijn ontstaan door overgevoeligheid voor de zalf.
    Wacht even af wat de uroloog woensdag zegt.

    Reageer
Reageer op: penis is dik en rare bulten onder eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief