Eikel en voorhuid vervelt

  • #1

    Hey,

    Ik ben 22 jaar, en heb reeds 4 jaar een vaste relatie.

    Qua hygiene, ik douche me elke dag, beneden was ik me nooit met zeep (de dokter zei me eens dat dit best gewoon werd schoongehouden met water alleen.)

    Afgelopen zondagochtend had ik nog seks met men vriendin, en in de loop van de dag kreeg ik steeds meer last van men eikel die rood zag en men voorhuid die opgezwollen was. Het jeukte ook lichtjes.

    Ik ben gewoon verder gegaan met de dagelijkse routine, wassen zonder zeep. Ik had wel al opgemerkt dat men eikel "droger" werd en verrimpeld leek.

    Vanochtend was de zwelling weg. Het rood zien was er nog lichtjes, en de lichte jeuk was ook volledig verdwenen.

    Deze namiddag zag ik wel dat men eikel en voorhuid zijn gaan vervellen. Als ik hier lichtjes over wrijf met men vinger kan ik velletjes loshalen. Die losse velletjes zorgen nu natuurlijk wel weer voor wat jeuk.

    Ter info: ik heb geen last van rode puntjes ofzo.

    Wat raden jullie me aan? Wacht ik nog een dagje of 2 om te kijken wat dat geeft?

    Alvast bedankt,

    Anon

    Reageer
    #2

    Hai, smeer eerst een klein beetje Sudocrem. Kan het zijn dat je vriendin last heeft van afscheiding? Misschien een candida infectie. Dat is geen SOA maar een schimmel. Veel vrouwen hebben daar regelmatig last van.

    Groet, Emma

    Reageer
    #3

    Ja kan dat op de.blote eikel? Ik heb namelijk een soort gelijk probleem en ik weet dat mijn vrouw welnismlast van afscheiding heeft en daar die vagina zeep.voor gebruikt. Na eem bevalling lang geen seks gehad en nu we het weer is gedaan hebben heb ik jeuk en velletjes...ik ben sneller geneigd te mastruberen komt denk ik door me gezwollen eikel die eerder een stijve veroorzaakt...na het mastruberen lijkt het wel erger met de jeuk...het probleem heb ik ong 5 dagen het word niet minder en niet erger...wat kan ik het beste doen? Dank

    Reageer
    #4

    Dat lijkt op een schimmelinfectie. Je vrouw waarschijnlijk ook. Die vagina zeep gaat daar zeker niet bij helpen.
    Haal Canesten Gyno. Dat is een antischimmelzalf en gebruik die beiden.

    Reageer
Reageer op: Eikel en voorhuid vervelt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief