terugkerend bobbeltje in balzak

  • #1

    Beste,

    Vorig jaar november werd ik verholpen van een ontsteking van de rechter teelbal. Bij de controle waren enkel nog een paar littekens te zien van de ontsteking, voor de rest niets. In maart verdikte de balzak opeens, aan beide kanten, vlak boven de twee teelballen. De pijn was erg vervelend. Zo gauw als de verdikking komt, zo snel is ze ook weer weg. Ik ben hiervoor naar de uroloog geweest, maar niks te zien. Alles in orde, doorbloeding goed en zelfs de littekens van de ontsteking waren weg.
    Afgelopen weekend heb ik een grote stad bezocht en veel te voet gedaan. In de namiddag kwam de pijn opeens weer en begon de balzak te verdikken. (De rede is dan waarschijnlijk het wandelen door de stad?) 's Avonds heb ik me op het bed gelegd en heb de verdikking met een koud waslapje gekoeld. De verdikking ging toen ook weg. Als ik goed voel, dan voel ik een klein bobbeltje op een of andere ader of zaadleider boven de teelbal.

    Weet iemand wat dit is?

    Reageer
    #2

    Gekke vraag misschien maar wat voor ondergoed draag jij?

    Reageer
Reageer op: terugkerend bobbeltje in balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief