Voorhuid niet over eikel, toch seks?

  • #1

    Mijn voorhuid gaat niet over mijn eikel heen (niet in slappe toestand en dus zeker niet in stijve toestand). Mijn puberteit is al een tijdje achter de rug, dus eigenlijk moet er iets aan gedaan worden (besnijdenis). Nu wil mijn vriendin heel erg graag seks, maar ik durf gewoon niet omdat ik bang ben dat het niet zal lukken. Kan ik, zonder er iets aan te laten doen, seks hebben (met condoom uiteraard)? Het hele verhaal van hygiëne en ontstekingen heb ik wel meegekregen, maar nog nooit last van gehad. Ik ben overigens 20 (ja beter laat dan nooit zeg ik maar)

    Reageer
    #2

    Om je voorhuid wel over je eikel heen te krijgen is, dat je je penis iedere keer doet masseren. Doet dat maar eens 4 dagen achter elkaar, dan zal je merken dat je penis malser is geworden.

    Reageer
    #3

    Op zich zou het niet perse een belemmering hoeven te zijn. Ik kan niet garanderen dat het geen pijn gaat doen. Maar dat merk je snel genoeg. Ga even bij de huisarts langs, misschien is er een simpelere oplossing voor dan besnijden.

    Reageer
Reageer op: Voorhuid niet over eikel, toch seks?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief