zwelling boven mijn linker bal

  • #1

    Ik ben 19 jaar en een aantal maanden geleden is een lichte zwelling boven mijn linkerbal ontstaan en het werd steeds groter. Na een beetje op internet rondkijken dacht ik zelf aan een spermatocele of een variocele. Beide niet echt gevaarlijk las ik, maar het wordt steeds erger. mijn linkerbal hangt nu hoger dan de rechter terwijl dat vroeger niet zo was, en ook is hij wat kleiner en wat zachter dan de rechter, en vroeger waren ze gelijk. Ook begin ik er wat last van te krijgen, als ik een dag of 4/5 niet klaar ben gekomen ontstaat een irritante lichte pijn. Als ik dan klaarkom is het weer een paar dagen verdwenen. Ook merk ik dat ik minder snel geil word dan vroeger.. Kan iemand me vertellen wat het is? Heeft dit allemaal met elkaar te maken en moet ik me zorgen gaan maken en toch een bezoekje aan de dokter gaan brengen..?

    Reageer
    #2

    Hoi, alleen de huisarts kan door middel van een lichamelijk onderzoek een diagnose stellen. Ik zou dus voor je eigen gemoedstoestand even een afspraak maken.

    Groet Harm

    Reageer
Reageer op: zwelling boven mijn linker bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief