kleine penis

  • #1

    Zoals je in de titel kan zien heb ik een kleine penis, ongeveer 10 a 11 stijf en 6 slap. Ik maak me hiervoor een beetje zorgen, omdat ik volgende week al 17 ben. Vroeger dacht ik altijd, dat komt nog wel. Maar hij is sinds mijn 15e niet gegroeid, ik ben redelijk door mijn puberteit nu. Ik heb al schaamhaar, okselhaar enz. Ben wel nog steeds aan het groeien, ongeveer 2,5cm per jaar. Zouden er medische oorzaken kunnen zijn en kan hij nog groeien? Over de dikte heb ik niks op te merken, alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Een penis kan nog groeien tot je 21e. Het is geen garantie dat 'ie nog erg veel groter wordt, maar het kan best.

    Reageer
    #3

    In het begin van de puberteit beginnen de zaadballen zich te ontwikkelen. Meestal begint de penis te groeien op 10 tot 15-jarige leeftijd. De penis is meestal uitgegroeid op 18 tot 21-jarige leeftijd. Er groeit ook schaamhaar boven en rondom de penis.

    In de puberteit is de verhouding tussen de slappe en de stijve penis anders dan bij volwassen mannen. De slappe penis is relatief kleiner dan die van een volwassen mens. Bij een erectie daarentegen is de penis gemiddeld even groot als bij een volwassen man.

    Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Penis#Puberteit

    Een orchidometer is een medisch instrument dat gebruikt wordt om het volume van de testes te meten.

    Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Orchidometer

    Reageer
    #4

    Okay hopen dan maar ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: kleine penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief