Retractiele testis operatie

  • #1

    Dag mensen.

    Ik ben een paar jaar geleden geopereerd aan een liesbreuk. Sinds dien heb ik last van dat mijn teelballen beide mijn lies in schieten. Soms doet het echt pijn en in ik spannende boxers zelfs niet verdragen. Ik ben nu inmiddels bijna 21, operatie van mijn liesbreuk is 10 jaar geleden. Nu heb ik er echt last van en pijn wat ik eerder al niet had.
    Ook heb ik al even een bolletje in mijn linker teelbal. wat zou dit kunnen zijn?

    Wat houd de operatie van een testis juist in en doet het pijn ivm revalideren?

    Mvg martijn

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hallo Martijn,

    vervelend voor je dat die ballen nu naar binnen toe schieten,een testikel weg laten halen lijkt me een slecht idee, ik hoop voor je dat die knobbel weg gaat, maar als het de grote van een erwt is, dan is het de bijbal, want die is namelijk de grote van een erwt. Maar, doe maar niets qua laten opereren, is mijn advies.
    Ik hoop voor je dat de ballen ooit niet meer terug schieten.
    Groeten,
    Kees.

    Reageer
    #4

    ben erg benieuwd naar mensen die dezelfde evaringen hebben. Testikels die vaak terugtrekken naar de lies/buik. Vooral bij koud weer, maar in principe heel vaak. Hierdoor zijn de ballen zeer gevoelig en zelfs pijnlijk, ook de zaadleiders doen hierdoor pijn.

    Het is om depressief van te worden:(

    Reageer
Reageer op: Retractiele testis operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief