Aparte klop/schok/kramp linker bal

  • #1

    Hey, ik ben 18 jaar oud en zit met een probleem.
    Het begon een tijd terug bij het masturberen, waarbij ik (vaak als het koud was en mijn ballen iets gekrompen waren) een soort trekkend, strak/schokkend gevoel kreeg midden/onder-acher in de balzak. Een tijd daarna had ik vlak voor het klaarkomen een pijnlijk gevoel in mijn ballen als of er in werd geknepen. Dit was ontzettend raar en een soort van angstig. Maar dit was nog niet echt een ontzettend punt, hier heb ik daarna geen last meer van gehad.

    Gisteravond is dit zelfde gevoel van eerst weer gekomen, hierna ben ik opgehouden met masturberen en proberen te slapen maar het gevoel ging niet weg. Het gevoel kun je omschrijven als of er af en toen te grote zaadcel door een van die lijders schiet of zoiets, of als 1 hartklopping om de zoveel tijd in je linker bal (mijn hart staat niet in contact met de timing van de pijn) misschien ook wel alsof er heeeeel even lichte stroom word opgezet. Dit is niet constant, vaak duurt het een minuut of 1, 2 voordat ik wat voel, als ik mijn benen strak over elkaar leg in ieder geval. Als ik op mijn rug ga liggen zonder bij mijn ballen iets te doen is het vaker. Dit heb ik sinds vorige avond, en ben er mee wakker geworden.

    Ik heb meerdere topics gezien met een soort gelijk onderwerp maar niet echt duidelijke informatie gelezen hoe ik hier mee verder moet nu. Ik wil huisarts vermijden en wil er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Het zou heel erg gewaardeerd als iemand een verklaring en tip had om hier vanaf te komen, dit is echt gek makend.

    Reageer
    #2

    Nu ik erover nadenkt is het gevoel toch het meest te identificeren met een zenuwtrekje.. ik heb hier last van gehad onder mijn linker oog voor dat ik het in mijn balzak begon te voelen. Ik realiseer me opeens dat nu ik het daar voel af en toe het niet meer bij mijn oog zit. Ik weet niet of dit toeval is..

    Reageer
    #3

    Beste Etienne,

    Het is mogelijk dat er een vernauwing is in een van de zaadleiders.
    Ik raad je toch zeer aan om je huisarts op te zoeken.

    Reageer
    #4

    Bedankt, zal ik gaan doen.

    Reageer
Reageer op: Aparte klop/schok/kramp linker bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief