Soort puistachtige dingetjes op penis

  • #1

    S.L.

    Ik ben 15 jaar oud, en ik zit nogal met mezelf in de knoop. Ik heb op mijn penis, en dan vooral aan het begin van de penis allemaal bolletjes. Harde bolletjes/puistachtige dingetjes. Deze bolletjes hebben meestal gewoon huidskleur en zijn goed te zien bij een erectie. Bij sommige kan je er in knijpen en dan komt er soms wit spul uit, lijkt beetje op het spul dat uit een pukkel op je hoofd hebt enzo.

    Heel graag wil ik weten wat dit is, en of hier een zalfje of een operatie voor is dat het weg is! Ik schaam me er voor en wil het weg hebben!

    MVG,
    Anoniemtornadotje25

    Reageer
    #2

    Puistjes of mee-eters op je penis kun je voorzichtig met schone nagels uitknijpen. Verder gewoon afblijven. Hoe meer je gaat zitten prutsen, hoe groter de kans dat het gaat ontsteken.

    Emma

    Reageer
    #3

    Bedoel je Plekjes van Fordyce?
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce

    Of Parelketting of pearly penile papules (ook wel P3 of corona divina genoemd)?
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Parelketting

    Reageer
    #5

    Emma, deze soort puistjes zijn er al heel lang, het zien denk ik ook niet echt puistjes of pukkels zoals op je gezicht.

    en Quote, Ja het zijn Plekjes vn Fordyce, overigens heb ik na nader inspectie ook parelketting! Is hier voor beide wat aan te doen??

    MVG,
    Anoniemtornadotje25

    Reageer
    #6

    Anyone?? Heeft iemand nog advies of hulp?? Please?

    Dank

    Reageer
    #7

    Heb hier last van een puistje ( denk ik ) dit is heel vervelend tijdens het masturberen en zelfs pijnlijk en maak me dus toch wel wat zorgen, is dit normaal en gaat het vanzelf weg of moet ik er iets aan laten doen?

    Reageer
    #8

    Als het inderdaad een puistje is, kun je het uitknijpen. Als het Plekjes van Fordyce zijn, is dat heel normaal. Veel mannen hebben Plekjes van Fordyce of pearly penile papules.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Soort puistachtige dingetjes op penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief