Fordyce spots of wratten

  • #1

    Hey

    Ik ben weet niet of het fordyce spots of genitale wratten zijn op mijn penis. Onder mijn oksels heb ik kleinere (waarschijnlijk) fordyce spots, maar vermoedelijk ook wratjes die er sterk op gelijken.

    Ik (18) heb nog geen seks gehad, maar aangezien ik ooit zulke wratjes heb gehad (of mss iets anders?) op mijn penis toen ik op 8-jarige leeftijd in een niet al te proper hotelzwembad heb gezwommen (was wel al weg na een dag of twee), heb ik angst wratten op gelopen te hebben op dezelfde manier.

    Het probleem is zon 6 maanden begonnen (het zou wel weggaan dacht ik) met een klein 'zwermpje' en daarna is het verspreid.

    Het grootste probleem waar ik mee zit is de onzekerheid. Die onzekerheid beperkt mijn vrijheid en zelfzekerheid, waarmee ik bedoel dat ik niet seks kan/wil hebben als er zich een mogelijkheid zou voordoen (vooral wegens de mogelijkheid dat het een HPV/virus zou kunnen zijn).

    "Ga dan naar de dokter!", hoor ik u al denken.
    Normaal betalen mijn ouders dat, maar als ik hen dan zeg om welke reden het is (liegen niet mogelijk), dan zouden ze me het zelf laten betalen (ook al heb ik het geld niet) omdat ze denken dat ik onveilig ben geweest. (Ze kunnen ook niet goed praten over zo'n zaken, dus discussie is niet mogelijk)
    Aangezien ik niet over de financiële middelen beschik voor 1 doktersbezoek en laat staan eventueel 1 extra (dermatoloog), blijf ik met dit probleem zitten.

    En extra zelfexaminatie/vergelijken met foto's zou niets oplossen, ik wil zekerheid!

    Help! Bedankt.

    Reageer
    #2

    Testen via de GGD is gratis en anoniem!
    http://www.sense.info/sense-in-jouw-buurt/

    Reageer
    #3

    Het klinkt niet als genitale wratten. Wat het ook nog zou kunnen zijn is Pearly Penile Papules, heb je dat al eens gegoogled? Ga inderdaad naar de GGD, dat is gratis en anoniem. Zoek een GGD via http://www.ggd.nl.
    Succes!

    Reageer
Reageer op: Fordyce spots of wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief