Raar gevoel linker bal

  • #1

    sinds een dag of 5 heb ik een raar soort tinteling of overgevoeligheid in de linker teelbal. (de rechter is prima)
    Ik kan het geen pijn noemen, maar ik heb er wel last van.
    soms lijkt ook naar m'n linkerbeen over te slaan.

    (na 2 dagen ook wat misselijkheid, maar dat is nu volledig over, dus misschien toeval)

    ik kan geen verharding of knobbeltjes ontdekken, maar als ik em aanraak is hij duidelijk gevoeliger dan de rechter en dan voelt het wel wat pijnlijk aan. Na het masturberen lijkt dat erger.

    het masturberen gaat ook moeilijker. Ik krijg bvb wel makkelijk een erectie, maar het kost veel meer moeite om klaar te komen. En m'n zaad is niet mooi wit zoals voorheen, maar nu dus al 5 dagen doorzichtig, wat wat brokjes/vlekjes wit er in.
    (nou is dat wel vaker bij meerdere malen achter elkaar, maar nu lijkt er een verband)

    Ongeveer een jaar geleden had ik dezelfde soort tinteling, maar dat was na 3 dagen over.

    Een SOA is het niet, want ik ben 19 en nog niet sexueel actief.

    weet iemand of dit toch weer vanzelf over gaat, of moet ik toch naar de dokter gaan?

    Reageer
    #2

    (extra info:)

    Ook heb ik pijn aan de zijkant van de zak als ik er aan zit, ook links, precies tussen de lies en onderkant penis. Achter de bal waar de 'leidingen' lopen.
    Kan het dus een beklemde zenuw of zaadleider zijn?

    Ook schiet de linkerbal soms omhoog in het lichaam tijden het masturberen, wat vrij onprettig aanvoelt. (normaal heb ik dat nooit)

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hallo Ray, draag je misschien (te) strak (onder)goed?

    Reageer
    #5

    Hoi Ray, dat je zaad niet altijd even 'mooi' is, kan aan je eetpatroon liggen. Soms is het wat dikker of wat witter, soms wat dunner/wateriger en transparanter. Het hangt ook af van de mate waarin jij masturbeert. Je zegt zelf dat je nog niet seksueel actief bent, dus een SOA zal het absoluut niet zijn. Ik zou me nog niet 1-2-3 zorgen maken. Kijk het even aan. Je hebt geen koorts, je sperma is niet groen/geel/oranje en je hebt eigenlijk verder nergens last van. Als het met een weekje niet over is, kun je altijd nog de huisarts raadplegen, maar ik denk niet dat dat nodig is.

    Emma

    Reageer
    #6

    bedankt voor jullie reacties.

    strak ondergoed? ik heb wel eens een onderbroek aan die wat strakker is, maar de meeste dagen draag ik vrij ruime boxershorts, dus dat kan haast niet.

    Ik fiets wel dagelijks, misschien dat het zitten op het zadel er mee te maken heeft. Want het voelt alsof ik er echt een kleine klap tegenaan heb gehad. Maar dus nu al een week.
    Voor de rest heb ik idd geen klachten.

    Het masturberen gaat nog steeds niet prettig (nu puur om mezelf te testen eigenlijk, niet voor de lol), maar de linkerbal blijft omhoog schieten en dat voelt pijnlijk aan. Mijn zaadlozing was al iets meer wit dan voor het weekend, dus mss zit er verbetering in.

    Ik blijf wel last houden van het gebied rondom de linkerbal, vooral aan de zijkant bij de lies.

    Reageer
    #7

    Oh ja, ik heb wel gelezen over zadelpijn door veel fietsen maar ook dat mannen last kunnen krijgen van hun prostaat. Als je dagelijks fietst, kun je problemen voorkomen door een kort gelzadel met een gleuf aan te schaffen. Van wielrenners is bekend dat vooral het perineum gevoelig is. Misschien een idee om een ander zadel te kopen.

    Reageer
    #8

    vandaag eindelijk pijnvrij! wat het ook was, ik ben er hopelijk nu vanaf.

    mss heeft het inderdaad gewoon met het fietsen te maken.
    het enige is nu nog dat ik niet zoals voorheen makkelijk opgewonden raak, en mijn erectie makkelijk behou. De zin ontbreekt gewoon.
    Maar ik ga er van uit dat dat in de komende dagen wel weer zal verbeteren.

    bedankt voor alle reacties.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Tsja, een groot deel van seks hebben speelt zich af tussen je oren. Als die zin ontbreekt, doe het dan een poosje gewoon niet. Wellicht komt de opwinding en drang en behouden van erectie weer spontaan terug.
    Fijn dat de pijn in ieder geval weg is!

    Groetjes

    Reageer
    #10

    Raar , maar als ik er niet aan denk dan heb ik er geen last van , maar sinds 2 dagen van het ogenblik dat ik me op focus krijg ik een raar gevoel aan de testikels. Vooral om in slaap te raken is dit lastig. Iemand een idee?

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel linker bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief