zwellingen die naar 1 van de talgklieren op de balzak toegaan

  • #1

    Hallo Dokter.nl,

    Binnen in mijn balzak voel ik binnen in(net waar de balzak begint onder de penis) een soort zwelling van spieren die in de balzak zijn. zo voelt het aan. het doet lichtjes pijn als ik eraan ga knijpen. en het is zeker binnen 12 uren gebeurd. die grotere zwelling was er vammorgen niet. er was al eerder een zwelling bij een van de puistjes die ik aan de balzak heb(die zijn normaal heb ik begrepen. heb ze al mijn hele leven) ik had eens wel aan die specifieke puist geknepen en daarna was ie opgezwollen van onderen(dus in de balzak onstond er een kleine zwelling onder dat puistje) ik merk ook trouwens dat die grotere zwelling wat ik nu heb, een soort lijn vormt naar dat puistje waar ik het eerder over had. is het mischien ontstoken? is de situatie ernstig?

    In het kort dus zwellingen van spieren die in 1 lijn(dus niet verspreid) naar een van de talgklieren toegaan op de balzak. Die is zelf ook wat opgezwollen.

    Reageer
    #2

    Hallo Tim,
    Ga even naar de huisarts. Die heeft dagelijks met dit soort zaken te maken. Misschien is het niets en misschien is het een ontsteking die met antibiotica verholpen kan worden. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: zwellingen die naar 1 van de talgklieren op de balzak toegaan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief