Strakke lange voorhuid?

  • #1

    Beste iedereen...

    Ik heb een vraagje. Ik ben 17jaar op het moment en ik maar me de laatste tijd een beetje zorgen om het volgende. Ik denk dat mijn voorhuid te lang is en waarschijnlijk ook best wel strak zit. Ik kan de voorhuid in slappe stand wel over mijn penis naar achteren schuiven maar in stijve stand gaat dat niet. Ik heb een foto bijgevoegd van de voorhuid waarbij de penis stijf is.... graag serieuze reacties en tips? Liever laat ik me niet besnijden.

    Bedankt! [img size=683]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/Mijn_penis.JPG[/img]

    Reageer
    #2

    Je zou een halve besnijdenis kunnen overwegen.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    je zegd dat je eigen liever niet wil laten besnijden maar als ik de foto ziet zou ik de knoop snel doorhakken en de voorhuid laten verwijderen.alleen heb je op jouw leeftijd de toestemming nodig van je ouders.de kosten worden nl.niet voergoed door de zorgverzekereaar,deze bedragen +minus bij een besnijdenis centrum €250.als ik jouw was praat hierover met je ouders om tot een oplossing te komen.ik wens je veel sucses en hoor wel eens hoe het is gegaan.

    Reageer
    #5

    Heb je er last van bij erecties en bij zaadlozingen ? Huid zit wel redelijk strak, maar kan wellicht vanzelfs nog een beetje openrekken, je bent nog jong, puberteit wellicht nog.

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7
    Reageer
Reageer op: Strakke lange voorhuid?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief