Pijnlijke rechter teelbal/Hard bultje

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb nu al een tijdje last van mijn rechter teelbal, het begon ongeveer een maand of 4 geleden toen ik er last van kreeg, het begon met een hard bultje die best groot wa en erg pijn deed dat was na een paar dagen weg. Week erop was het bultje weg, en toen veel minder last maar bal bleef gevoellig. Nu de laatste weken voelde ik en zat er toen een bultje echt op mijn teelbal die ongeveer zo groot is denk als een speltknop en erg hard aanvoelt, ook mijn teelbal is ietwat harder en iets groter dan de ander. Het bultje zit onder de bijbal op de teelbal. Ik voel mij er nu ook moe door en heb hoofdpijn en ook soort spierpijn in mijn onderrug aan de kant waar de teelbal zit.

    Ben trouwens 16

    Reageer
    #3

    Hallo,

    ik heb nu precies hetzelfde probleem als wat jij beschreef. Maar dan op mijn linker teelbal. Ik heb op jou vraag geen antwoord kunnen vinden. ben je er nu achter wat het is, is 't al weg of moet ik iets negatiefs verwachten?

    ik ben nu 16.

    hopelijk krijg ik binnenkort een antwoord.

    Reageer
    #4

    Het zou een ontsteking kunnen zijn van de bijbal.
    Ga ermee naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke rechter teelbal/Hard bultje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief