Penis met droge huid en kleine wondjes

  • #1

    Beste allen,

    Ik ben 21 en heb sinds vorige week last van mijn penis. Na seks met mijn vriendin merkte ik dat de huid van mijn penis erg droog was en het leek dat het vervelde. Dit heb ik wel is eerder gehad en hierom maakte ik geen zorgen. De volgende ochtend was dit weer over. Dit was aan de onderkant van de penis.
    Echter heb ik nu al bijna een week last van mijn eikel. Op mijn voorhuid zitten een paar kleine sneetjes en velletjes. Als ik mijn voorhuid naar achter trek doet het pijn en voel ik een branderig gevoel. Er zitten geen witte bultjes, mijn penis stinkt niet, plassen etc. doet allemaal niet pijn maar dat droge branderige gevoel is niet fijn. Als ik een koude kraan er op doe is de pijn snel weg maar na een tijdje komt de droge voorhuid terug.

    Ik heb hier al wat onderwerpen over schimmelinfectie gelezen maar zoals ik hierboven al zei heb ik geen last van stinkende penis of pijn etc. Ik wil wel graag zo snel mogelijk hier van af want het zit mij toch wel beetje dwars!

    Is dit een kwestie van simpelweg een week geen seks, goed schoonhouden en eventueel vaseline erop smeren? Zoals jullie misschien begrijpen ga ik met zo'n geval niet graag naar de doktor maar als het echt moet en ernstig is natuurlijk wel. Echter, hoor ik eerst graag jullie meningen/tips aan. Alvsat bedankt

    Reageer
    #2

    Hoi,
    Een schimmelinfectie ruikt niet !!
    Maar het toompje onder je eikel is erg gevoelig voor beschadiging. Het staat ook erg strak als je een erectie hebt, M.a.w. goed schoonhouden, een beetje Sudocrème erop en een weekje geen seks (voor zover je dat kan volhouden haha).
    Groetjes, Har

    Reageer
    #3

    voor mij hier zelfde verhaal. wondjes steeds terug kerend. heb sudocreme geprobeerd. en van de huisarts miconazolnitraat kuur af gemaakt. erna ook nog speciale vaseline mee gekregen. het gaat wel weg maar komt steeds terug. Ik kan nu door de wondjes maximaal 3of 4 keer per maand sex hebben. en wat ik ook doe hoe lang ik ook wacht het komst steeds terug. Boven op de eikel en behoorlijk wondje. op de onderkant achter de aanhechting geiriteerd en bultje. rondom rood en gevoelig. Help ik weet het niet meer.

    Reageer
    #4

    Het kan ook een balanitis zijn (google). Die behandeling is lastig. Het beste is nog; afblijven, rust geven, alleen wassen met water, GEEN ZEEP en afblijven. Als het heel vaak terugkomt is de beste behandeling besnijden, maar zo ver is het nog lang niet.

    Reageer
    #5

    Het zou toch heel goed een schimmel kunnen zijn. Dus het advies is toch naar de huisarts te gaan. daarvoor hoef je geen weerstand te hebben, immers, het is redelijk normaal dat je als 21 jarige met je vriendin seks hebt. Als je inderdaad schimmel hebt, is het ook zeker zinvol je vriendin te laten onderzoeken, want die heeft dan waarschijnlijk ook schimmel (in dit geval kennelijk zonder klachten, hetgeen heel goed kan). Candida dus...

    Groet Joost

    Reageer
    #6

    Laat je weten hoe het met je gaat?
    Groetjes Kimmie

    Reageer
    #7

    Ik heb ook problemen met eikel. Paar keer naar huisarts geweest, die schreef me antischimmelcreme voor + ik moest 2x per dag met water wassen. Na tijdje verwees hij me door naar dermatoloog. Zij dacht dat het geen schimmel, maar gewoon zwaar geirriteerd door overmatig smegma. Van haar heb ik protopic voorgeschreven gekregen + mag van haar maar 1x per dag wassen. Dat werkt bij mij aardig en ik heb begrepen dat voordeel van deze zalf is dat huid niet dun wordt (zoals wel bij hormoonzalf). Daarnaast een vaseline-zalf om het vet te houden. Ze gaf aan dat ze er verder niets aan kan doen; niet mogelijk het weg te behandelen. Alleen terugkomen als het erger wordt. Het wordt niet erger, maar ook niet veel beter en inderdaad soms ook wondjes. Ik ben 'blij' dat ik niet de enige ben die zich moet beheersen tot max 1x per week sex of masturberen (onvoorstelbaar). Om een soort 'hoornlaagje' op eikel te vormen ga ik nu proberen om baby/talkpoeder op de eikel te doen. Hopen dat de wondjes daardoor weg gaan.

    Ik vind altijd dat je je problemen moet aanpakken. Maar dat zelfs huisarts en dermatoloog mij hierbij niet kunnen helpen frustreert mij enorm. Enige wat ik kan doen is me er bij neerleggen en hopen dat ik er overheen groei. Ik hou dit soort topics in de gaten en hoop op de gouden tip, maar heb hem nog niet kunnen vinden. Ik wil ook niet zomaar met van alles experimenteren. Het erge is dat ik soms mannen zie en dan denk ik: Jij zal dit vast niet hebben; jij zult vast een gewone pik hebben, zoals ik die tot een jaar of 3 geleden ook had.

    Reageer
    #8

    Sinds 3 dagen heb ik hetzelfde probleem. Als ik het bovenstaande eens lees word ik er mismoedig van.... geen behandeling om te genezen? Oei. Ik ga gelijk creme aanschaffen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goedendag allemaal..

    ik heb van de wondjes en droge huid ook last gehad.

    Bij mij is het wel degelijk weggegaan.

    Hoe ik het heb gedaan :
    eerst viarde dokter een schimmelcreme ongeveer 1 weekje 2 maal daags gesmeerd.

    toen de wondjes weg waren en de huid niet meer droog ben ik gestopt met smeren ben ik de huid en penis 2 maal per dag gaan wassen met lauw water.

    ook heb ik rust gehouden.. met een erectie komt er meer druk op de wondjes en scheuren ze weer en gaat jet dus niet over ! Eventjes 10 dagen geen sex of masturberen.

    zo heb ik het gedaan en al maanden geen last meer van.

    succes.

    Reageer
    #10

    Ik denk dat ik ook het zelfde probleem heb. Creme derop prima. 1 week geen seks =/ dat gaat niet lukken..

    Reageer
    #11

    Hoe heet de crème die je moet smeren??
    Thnq

    Reageer
    #12

    Als het een schimmelinfectie is kun je daar eventueel Daktarin Gyno of
    Canesten Gyno voor gebruiken

    Reageer
    #13

    zielige poging om stoer te doen hoor met je "een weekje geen sex gaat niet lukken" zeker nog maagd.

    Reageer
    #14

    Hier veel geëxperimenteert met bovenstaand probleem. Ben diabeet, daardoor gevoeliger voor penisprobleem. Als er wondjes of huidscheurtjes instaan door uitdroging gebruik ikzelf Betadine. Daarna 2 weken anti schimmel crème of gel. Bij mij werkt kokosvet of olie heel goed als onderhoudsmiddel. 2 x per dag smeren om alles soepel te houden.

    Reageer
    #15

    Als je een vriendin hebt is dat best wel moeilijk hoor.

    Reageer
Reageer op: Penis met droge huid en kleine wondjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief