Te nauwe voorhuid, smegma

  • #1

    Ik ben 20 jaar en had vroeger toen ik jonger was nooit zin gehad om mijn eikel te wassen(ik ist de gevolgen niet). Toen had ik een tijd lang last van smegma en kon mijn voorhuid niet naar achteren halen. Rond 15 jaar was ik toen. Uiteindelijk na veel pijnlijke wasbeurten is het smegma weg. Maar ik heb wel altijd een hele droge eikel en ook gevoelig.

    Ik heb ook soms tijdens het plassen dat er op het laatste moment, witte plas(misschien sperma) uitkomt. Enkele minuten erna komt er dan altijd een ondragelijke branderigheid, waarbij ik moet wandelen want ik kan niet stilzitten of staan zo erg. Ik ben erachter gekomen dat als ik heel veel drink dat ik het kan voorkomen en verhelpen. Maar ik drink wel 8 flesjes water van een halve liter per dag. Dus weet niet precies wat dit nu is. Dokter & uroloog kon het niet duidelijk verklaren.

    Mijn urine is meerdere malen onderzocht. Mijn sperma is onderzocht. Bloed onderzocht. Soa-test gedaan ondanks ik nog maagd ben, omdat ik simpelweg mijn broek niet liet uitdoen omdat ik bang was dat ik na 2 min al klaarkom (zie volgende alinea) Eikel zag er volgens de dokter normaal uit( al vind ik het droog lijken). Ik heb antibiotica gehad voor 2 weken voor de urinebuis. En de antibiotica voor de prostaat was ik allergisch voor dus die werd afgekapt.

    En dan heb je het masturberen nog. Altijd van korte duur, bij een stijve krijg ik de voorhuid moeilijk naar achteren, als dat eenmaal gelukt is hoef ik niks meer te doen want dan ejaculeer ik binnen een halve minuut, ik kan ook maar 10 minuten porno kijken en dan ejaculeer ik zonder verdere aanrakingen. En af en toe heb ik er klonten in zitten en dan heb ik 2 keer plassen erna ook last van de penis zelf tijdens het plassen(het steekt dan).

    Dus samengevat: af en toe plas met witte urine op het eind
    Kort masturberen en soms steken erna tijdens plassen
    Droge eikel

    Antibiotica voor urinebuis helpt dus niet, ik hoop dat jullie mij wel verder kunnen helpen groeten pim

    Reageer
    #2

    geen hulp dus 🙁

    Reageer
    #3

    je zou kunnen overwegen om je eigen te laten besnijden,let wel het moet je eigen keuze zijn.de kosten hiervan bedragen+minus€350 die je zelf moet betalen.de zorgverzekeraar vergoed dit niet ook niet op medische indicatie.als je je eigen laat besnijden word de eikel minder gevoelig zodat je langer kan rukken(eigen ervaring).

    Reageer
    #4

    Denk dat het aan de titel van je onderwerp ligt...

    Reageer
    #5

    Hoi,

    Een goeie vriend van me vroeger,had gelijkaardige problemen en die als jouw een te kleine opening had om zijn eikel door te duwen. Omdat ervan alles blijft steken van urine en dergelijke, gaat je urinebuis ontsteken, vandaar dus het pikkend gevoel.

    Het is aan te raden om dit te lagen corrigeren of wel gedeeltelijk of wel volledig te laten besnijden. Bij mijn vriend is dit de oplossing geweest.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt

    groeten

    G.

    Reageer
    #7

    ik ben 15 jaar en heb denk ik een probleem:
    toen ik 13 was zat mijn voorhuid aan de linkerkant en rechterkant nog vast aan mijn eikel, de huid is nu los maar aan de achterkant van de eikel zit nog een stukje vast vanaf het topje naar benden is dit normaal? want ik kan mijn voorhuis niet helemaal naar achter doen want dan trekt dat stukje huid mijn eikel krom.

    Reageer
    #8

    Ik heb hier zelf gedeeltelijk last van gehad, een te nauwe voorhuid zorgt ervoor dat sex en masturberen door de gevoeligheid van de eikel pijn veroorzaakt. Mijn dokter verklaarde ook dat dit de reden is van een ''droge'' eikel.

    Je mag je penis niet met zeep wassen, daar word de huid heel droog van, dus wassen met licht warm/lauwig water helpt al een beetje.

    Bovendien raad ik je aan om je te verdiepen in het besnijden van de penis. Dit heeft bij mij al de klachten verholpen en daarnaast is het veel hygiënischer.

    Succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hej Pim, ik ben 21 jaar en trek me veel af! En nu heb ik last van me eikel er komt dus nu ook gele spul uit mogelijk pus! Het doet ook pijn dn jeukt en met plassen doet het vet veel pijn

    Reageer
Reageer op: Te nauwe voorhuid, smegma


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief